[#1] Armour Geddon II
Przeszedł to ktoś kiedyś?
Ja pamićtam jak grałem na niskim poziomie to było zbyt łatwo. Na trudniejszym poziomie grało sić fajnie ale jakoś tak urwałem nagle ;)

Kiedyś, jak sieciowałem amigi, to testowałem też AGII. Działało. Trochć wolno działało na drugim kompku (gołej a1200) ale grać sić dało. Niestety nie miałem wystarczająco cierpliwych kumpli do tej giery

Wiecie że AGII wykorzystuje 3 przyciski joya? Kiedyś jak robiłem przejściówkć Joya Analogowego PC to oczywiście testowałem na tej gierce. Za cholerć to (przelotka) działać nie chciało oprócz przycisków. Chyba flary sić odpalało trzecim przyciskiem, choć już nie pamićtam.
[#2] Re: Armour Geddon II

@faguss, post #1

Pewnie ktoś przeszedł, mi się nie udało. Zaliczyłem kilka misji, później zepsułem sobie savedisk. Najłatwiejszy poziom to tryb treningowy. Na 040 czy nawet 030 "normalnie" bez whdload grać się nie dało, gdy na ekranie jest mało obiektow gra działa jak szalona tak jakby nie było limitu FPS, gdy pojawia się więcej obiektów to zaczyna szarpać. AGII to fajna gra, jedna z lepszych nawet. Podoba mi się :).

[#3] Re: Armour Geddon II

@Korni, post #2

Mi się także nie udało. Te misje były jakieś takie kurde po prostu trudne :(
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem