[#1] Swos turniej wielkopolska
Witam was serdecznie.
Byłem ostatnio na turnieju w SWOSA w Gliwicach, był to mój pierwszy turniej w życiu. Wypadłem co tu dużo mówić....widzę swoje zaległości..jednak problem jest z kim grać, ja jestem z Konina i poszukuję osoby chętne pograć np. parę godzin w miesiącu czy tygodniu w SWOSA.
Z komputerem sobie ponownie radzę...a z z "żywym" przeciwnikiem mam rzadko do czynienia....
Bardzo lubię tą grę..do dziś pozostaje moję ulubioną grą.
Czekam na odzew..to może coś się uda zorganizować.
[#2] Re: Swos turniej wielkopolska

@Arek, post #1

http://www.sensiblesoccer.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=55
myśle ze to rozwiąze twoje problemy :>

[#3] Re: Swos turniej wielkopolska

@Mir3k, post #2

Niestety nie napisałem...obecnie NIE mam dostępu do internetu w domu..tylko w pracy czyli niestety odpada....
[#4] Re: Swos turniej wielkopolska

@Arek, post #3

wiesz granie z jednym żywym przeciwnikiem wiele nie da...
jak pykniesz przez neta jeden, drugi, trzeci meczyk, to zobaczysz że różni gracze mają rózne style gry... i grajac z nimi mozesz sie wiele nauczyć.
a grajac z jednym przeciwnikiem wiele nie zdziałasz na Polskiej scenie SWOSA :>
Nie chcę Cię zniechęcać ale lepiej sobie odpuścić.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem