[#1] Szukam tytułu gry
Cześć!
Nigdzie nie mogę znaleźć tego tytułu więc zwracam się do Was.
Było to coś jakby strategia muzyczna (?)
Na początku gracz zakłada zespół, a później organizuje koncerty i wydaje płyty. Są jakieś listy sprzedaży itp.
Tylko tyle pamiętam, ale myślę że to bardzo charakterystyczne elementy i ktoś mi pomoże.

Dzięki.
[#2] Re: Szukam tytułu gry

@RintH, post #1

Rockstar

[#3] Re: Szukam tytułu gry

@Fazior, post #2

Hmmm...oglądam screeny i to nie to. Choć tematyka podobna.
W tej której szukam było bardziej kolorowo.
[#4] Re: Szukam tytułu gry

@RintH, post #3

To pozostaje chyba tylko Rockstar Ate My Hamster, z komercyjnych.

[#5] Re: Szukam tytułu gry

@5h00n4y, post #4

Tak! Tego szukałem. Wielkie dzięki za błyskawiczną pomoc ;)
[#6] Re: Szukam tytułu gry

@RintH, post #1

Szukam tytułu gry podobnej do Parasol Stars. Pamiętam, że grało się dziewczynami w stylu mangi. Pamięta ktoś tytuł?

Ostatnia modyfikacja: 13.06.2008 22:58:20
[#7] Re: Szukam tytułu gry

@Fazior, post #2

Rockstar

Heh...oj gralo sie kiedys. :)
Chlopaki "lubily" czasami popic na jakiejs imprezie i zamiast zyskow byly straty. Z ich pamiecia tez czasami. No, ale co do wysylania ich do szkol "inwencyjnych", to nie mialem pretensji. Konsorcja zegarmistrzowskie, czy jakos tak, tez niezle wplywaly na wyobraznie. Ogolnie super bylo (jest) to, ze grafa zostala narysowana recznie, pastelowo. :)
Kazdy moze zostac gwiazda rocka. ;)
A jakby rock sie znudzil, to zawsze mozna zagrac jakies diskopolo. :P

Ostatnia modyfikacja: 14.06.2008 00:34:16
[#8] Re: Szukam tytułu gry

@Sasquatch, post #6

Rodland

[#9] Re: Szukam tytułu gry

@Andrzej Drozd, post #7

Ano, świetna gra to była, nawet oryginał gdzieś miałem/mam.
Szkoda że tak szybko dochodziło się do kasy i w zasadzie gra potem już się nudziła.
Ale parę tygodni z życia wyrwała. OK

[#10] Re: Szukam tytułu gry

@5h00n4y, post #8

Dzięki. To jest ta gra. OK obsesja

(Szukałem na HOL w platformowych i jakoś przeoczyłem... z opaską na oczach hipnoza )

[#11] Re: Szukam tytułu gry

@Sasquatch, post #10

Zdarza się ;)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem