[#1] Mentor - pomocy
Witam

Proszę o pomoc w następującej sprawie :
Otóż jak wiadomo na "Cover CD 4" dołączanym swego czasu do któregoś numeru pisma "Amiga Computer Studio" znalazła się pełna wersja gry Mentor - mam ową płytkę, jednak aby zagrać w grę muszę podać kod zabespieczający którego nie posiadam. Domyślam się że kody były w gazecie ,jednak ta z czasem gdzieś przepadła - nie zabardzo wiem co teraz począć - Pomożecie ????

Z góry dzięki

[#2] Re: Mentor - pomocy

@Logan, post #1

Sprawdź maila za kilka minut.
[#3] Re: Mentor - pomocy

@SPECT, post #2

Wielkie dzięki :D :D :D

[#4] Re: Mentor - pomocy

@Logan, post #3

Mam pytanie - ma ktoś zainstalowanego mentora na OS3.9 ???
Otóż do tej pory grałem na os3.1, jednak po przesiadce na os 3.9 z BB1 i BB2 gra nie działa , wszystko się uruchamia itp, jednak w momencie kiedy powinien się pojawić właściwy ekran gry - cały ekran robi sie szary ,a po momencie czarny i koniec, zostaje tak do momentu restartu systemu.

Pytam ,ponieważ nie wiem czy gra w ogóle nie ruszy, czy też może jest jakaś sztuczka na ominięcie tego

[#5] Re: Mentor - pomocy

@Logan, post #4

Odpal bez s-s.

[#6] Re: Mentor - pomocy

@mailman, post #5

Witam mam Mentora na 4 dyskietkach w orginale ale brak mi kartki z kodami no wiecie obrazek odpowiadał cyferką ... czy ktoś może mi pomuc ? mój mail to Vaderous@gmail.com
lub
Vaderous@wp.pl

z góry dzićkuje :)

ok przepraszam za zamieszanie :D
tu dla tych co mnie mają kodów
http://img6.imageshack.us/img6/198/mentorkody6pz.jpg

Ostatnia modyfikacja: 28.12.2009 16:31:57
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem