[#1] Szukam gry !
Witam ! Od wczoraj mam emulator amigi ! Zadziałał :) Postanowiłem przypomnieć sobie stare dobre czasy ! Pośmiać się itp. ! Mianowicie chodzi mi o grę która wyglądała następująco : gra miała tematykę edukacyjną coś w tym stylu ! Można było tam rysować tworzyć swój zespół muzyczne , układać puzzle itd. Gra była w angielskiej wersji językowej ! Może to komuś pomoże : Pamiętam to , że kiedy kliknęło się na kosz ze smieciami pokazywał się kot pomysł

PS Wiem , ze ta gra dla dzieci ale po prostu chcę się pośmiać i po wspominać OK
[#2] Re: Szukam gry !

@<>, post #1

To pewnie Paint & Create.

[#3] Re: Szukam gry !

@Lorak, post #2

Miałbyś link lub cuś bo nie mogę znaleść

Bardzo ci dziękuje ! Tylko kurde naprawde nie mogę znaleść downloadu :( Pomoże ktoś?!

Ostatnia modyfikacja: 15.08.2008 22:29:19
[#4] Re: Szukam gry !

@<>, post #3

Zachęcam do lektury regulaminu.

[#5] Re: Szukam gry !

@mailman, post #4

Przeczytałem ! A co źle zrobiłem ?
[#6] Re: Szukam gry !

@<>, post #5

Tylko kurde

andrzej_kurde? ;)

DODANE: No i wyedytowales to "kurde". Trudno. :P

Ostatnia modyfikacja: 15.08.2008 23:24:55
[#7] Re: Szukam gry !

@<>, post #5

Zachęcasz do złamania punktu 14.

[#8] Re: Szukam gry !

@mailman, post #7

No dobra ! Przepraszam ! To ma ktoś link...?
[#9] Re: Szukam gry !

@<>, post #8

Nadal zachęcasz do złamania punktu 14.

[#10] Re: Szukam gry !

@mailman, post #9

A moze koledze, chodzi o to, aby ktos podal link do jakiejs bazy amigowych gier, aby mogl sobie zobaczyc obrazki i sprawdzic, czy rzeczywiscie to ta gra? ;)

[#11] Re: Szukam gry !

@Lokaty, post #10

Dlatego wątku nie zamykam. Przecież za odnośniki do takiego HOL nikt nie nakłada banów ;) Kolega jest nowy na forum, więc daję czas na zastanowienie się nad swoim czynem ;)

P.S. Wpis na HOL jest tutaj.

[#12] Re: Szukam gry !

@mailman, post #11

Lokaty ! Wiem , że to ta gra bo szukałęm obrazków na google !
To co mam poprosić o link do bazy amigowych gierek tak?! To proszę o link do bazy amigowych gierek OK
[#13] Re: Szukam gry !

@<>, post #12

Już podałem - tutaj.

[#14] Re: Szukam gry !

@mailman, post #13

A żeby w nią pograć to gdzie?
[#15] Re: Szukam gry !

@<>, post #14

Wedlug panujacych tu zasad to nabyc droga kupna oryginal.

[#16] Re: Szukam gry !

@Lokaty, post #15

U lala ! No dorba ! Dzęki za pomoc ! OK
[#17] Re: Szukam gry !

@<>, post #16

Teraz już wiesz o co chodziło z regulaminem?

[#18] Re: Szukam gry !

@mailman, post #17

Tak i przepraszam :]
[#19] Re: Szukam gry !

@mailman, post #17

Ten regulamin, on siakoś tak wybiórczo jest tu stosowany. Niedawno widziałem jak ktoś podał linki do gier na małe Atari i wszystko było w porządku..

Ostatnia modyfikacja: 16.08.2008 11:45:49
[#20] Re: Szukam gry !

@C2H5OH, post #19

Za gry na małe atari należy się maksymalnie ostrzeżenie, natomiast za gry na duże atari ban, got it?

[#21] Re: Szukam gry !

@C2H5OH, post #19

To jest portal amigowy i głównie do tej kwestii odnosi się regulamin. Nie posiadamy wiedzy encyklopedycznej o wszystkim co jest nielegalne/legalne. Mamy pojęcie co jest nielegalne w amigowym światku i co ogólnie jest jako takie postrzegane. Bawienie się w szczegóły dla każdej platformy z osobna i każdego cuda, które na tym świecie się pojawiło to trochę niemożliwe, przynajmniej dla garstki osób prowadzących portal.

Jeżeli posiadasz wiedzę, że pojawiły się na forum jakieś odnośniki do miejsc, z których można coś nielegalnie pobrać, proszę abyś to zgłosił pod stosowne adresy redakcji zamiast klepać post, który nie jest związany z tematem wątku i ciągnie OT.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem