[#1] TeenAgent Problem
Postanowiłem przejść TeenAgenta tyle co pamiętałem przechodziłem sam co zapomniałem skorzystałem z solucji ale no właśnie w kilku solucjach jest ten moment którego ja nie potrafię przejść opisany tak samo a jednak mam z nim problem mianowicie, wrzucam przy posiadłości Ciągwy do dziupli pomalowny na granat ziemniak aby wystraszyć ptaka wchodzę po drzewie spadam na ziemie jest scenka w której strażnik mówi do Ciągwy że chce się dostać OK, druga próba to jak zarzucam linę z kotwicą na mur strażnik popuszcza linę i spada no i w solucji piszę żebym porozmawiał na froncie rezydencji z niejakim Johnem Noty. Cytuje solucje:

"Ekran w prawo - wrzuć granat do dziupli i wejdź na drzewo - porażka.
Połącz linę z kotwicą i użyj na murze - porażka.
Idź na front posiadłości. Po rozmowie z Johnem Noty weź banknot."

Nie mam pojęcia jak zdobyć banknot - proszę o podpowiedź.

Dzięki

[#2] Re: TeenAgent Problem

@mr.bart, post #1

"John Noty" to Jan Ciągwa
Banknot dostajesz gdy kilkukrotnie nie uda Ci się dostać "na krzywy ryj" do posiadłości. Jednym ze sposobów jest przybawienie niedźwiedzia du ulu, kiedy ucieknie pszczoły polecą za nim, wtedy możesz wejść do klapy pod ulem, wychodząc z drugiej strony staniesz nawprost strażnika który poinformuje Ciągwe o całym zajściu.
Jeżeli coś pomyliłem to sorry,dawno nie grałem w Teenagenta

[#3] Re: TeenAgent Problem

@Logan, post #2

Zaraz sprawdzę, tylko sposób z liną + kotwica jest jednorazowy,więc pozostaje "na niedźwiedzia" i po drzewie. Dzięki

[#4] Re: TeenAgent Problem

@mr.bart, post #3

Trzeba jeszcze dostac sie do posiadlosci "na podkop".
[#5] Re: TeenAgent Problem

@Phibrizzo, post #4

Może rozwiniesz swoją myśl ?

[#6] Re: TeenAgent Problem

@mr.bart, post #5

Saperką zawiniętą z obozu musisz wykopać dołek, odkryjesz ropę czy coś, strażnicy Cię zauważą i zgłoszą szefowi. Dół kopiesz w miejscu gdzie jest jakiś krzak (w okolicy popyla jeż)

[#7] Re: TeenAgent Problem

@Logan, post #6

Cos w ten wzorek. Tylko ze saperke jesli sie nie myle masz zabrac z samochodu gdzie chlopak gra w kosza.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem