[#1] Problem z "eksperyment delfin"
po przejściu pierwszej komnaty zawsze pojawia się żądanie kodu do obrazka. Ma ktoś z was liste kodów Czy do tej pory ukazała się jakaś zhackowana wersja? To naprawde fajna gra a bez kodów jest niestety bezużyteczna :(
[#2] Re: Problem z "eksperyment delfin"

@mars, post #1

Jeżeli pojawia się "żądanie kodu z obrazka" to kup oryginalną wersję gry i go podaj. Autorzy tej gry pracowali nad nią na pewno w pocie czoła, gra jest "naprawde fajna" i to aby taka była sporo ich kosztowało - uszanuj to. "Bezużyteczne" jest Twoje pytanie, jeżeli jesteś na tyle bezczelny aby pytać o "zhackowaną" wersję to ja jestem na tyle bezczelny aby tak Ci odpowiedzieć.
Napisz kiedyś jakąkolwiek grę, pracuj nad nią około roku, potem podpisz umowę z wydawcą, zarabiaj na tym - pierwszy kto zapyta o jej kradzież w postaci "zhackowanej" wersji bede Ja ,aby zaraz potem zapytać Cie jakie to uczucie

Amen i tak mi dopomóż Bóg.

Komu napisać podanie o prawa zarządzania ?? Temat ewidentnie do zamknięcia...

[#3] Re: Problem z "eksperyment delfin"

@Logan, post #2

myślisz że nie stać mnie żeby wydac pare zlotych na ulubiona gre? zanim zaczniesz sie pienić na drugi raz to pomyśl troche, bo ta gra jest dziś nie do dostania
[#4] Re: Problem z "eksperyment delfin"

@mars, post #3

Jeżeli gra jest nie do dostania - trudno - czekasz na okazję na jakiejś aukcji ,piszesz ogłoszenia w sprawie kupna, kontaktujesz się z autorami - może odsprzedadzą tablicę kodów za jakąś kwotę - mnóstwo możliwości, nie musisz pytać o nielegalną wersję i zarzucać mi braku myślenia...

Zresztą sam zobaczysz czy ktoś napisze Ci w tym temacie kody zapezpieczające....

[#5] Re: Problem z "eksperyment delfin"

@Logan, post #4

Sprawa z ta gra jest troszke dzwina. Bardzo dawno temu zostala wypuszczona w lud za darmo na ktorejs plycie ASCu.
Jednak chyba zapomnieli dodac tych kodow wlasnie.
[#6] Re: Problem z "eksperyment delfin"

@Phibrizzo, post #5

Wiem że na płycie ACS'u był Mentor, czy "Eksperyment" też ?? nie wiem, ale na pewno nie "za darmo" bo płytkę należało kupić :P

[#7] Re: Problem z "eksperyment delfin"

@Phibrizzo, post #5

Kody chyba byly podane w gazecie.Ale pewnosci nie mam , musial bym pogrzebac ;)

[#8] Re: Problem z

@Hellena, post #7

Kody te byly na pewno podane:) Byly wydrukowane na odwrocie okladki cd.

Ostatnia modyfikacja: 17.10.2008 13:31:08

Ostatnia modyfikacja: 17.10.2008 13:35:25
[#9] Re: Problem z

@Mat, post #8

Zgadza się...
Na ostatniej stronie lub pierwszej ( okładki ) było napisane co zawiera cd i można było sobie wyciąć okładkę . Na JEDNEJ stronie było opisane co jest na cd z logiem a na drugiej były kody ( jakieś znaczki z cyferkami ).
[#10] Re: Problem z

@(V)(I)mothe(P), post #9

Witam. kody do ,, Eksperyment Delfin ,, znajdują się na ACS 5/1998 - poszukaj to czasopismo na allegro , czasami się pojawia . Pozdrawiam Leszeksas

[#11] Re: Problem z "eksperyment delfin"

@mars, post #3

He, he, dałem nurka do szafy i mam to pismo! Zerknąłem też na retroreaders, ale tam niewiele "aceesów".

W razie czego mogę zrobić skan tych kodów, o ile szefostwo nie będzie mieć nic przeciwko. Dodam, że nawet jeszcze gdzieś mam oryginał tej gry, a oryginalna tabliczka kodowa - o ile dobrze pamiętam - była trudna do skserowania. :)
[#12] Re: Problem z "eksperyment delfin"

@Adam Kulesza, post #11

Zrob bo tez ich szukam
[#13] Re: Problem z "eksperyment delfin"

@mars, post #1

karta z kodami z tego co pamiętam była zrobiona z połyskującego grafitowego papieru - ksero wypluwało tylko szare kartki, miejmy nadzieje że skaner to chwyci :o
[#14] Re: Problem z "eksperyment delfin"

@mars, post #13

Zawsze mozna fotke strzelic, wrazie gdyby mial problem :)

[#15] Re: Problem z "eksperyment delfin"

@Phibrizzo, post #12

Mówisz, masz, chyba się udało:

http://img90.imageshack.us/my.php?image=delfinkodycr7.jpg

Swoją drogą, zastanawiam się czy może nie poskanować trochę dla retroreaders, choć przy moim nędznym skanerze lata to potrwa :)
[#16] Re: Problem z "eksperyment delfin"

@Adam Kulesza, post #15

dzięki wielkie za te kody OK dobrze że były na normalnym papierze :D chyba od razu się za nią zabiore może już po 10 latach uda mi sie ją przejść
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem