[#1] Szukam gry.
Witam wszystkich.
Zakładam ten temat, ponieważ może znaleźć się dobry człowiek, który pomoże mi odszukać grę, bo sam już powoli tracę nadzieję, że mi się to uda :(

Co wiem o grze:
--> Jest raczej nowa tj. raczej na pewno 1992/1993+
--> Bardzo dobra grafika ( podejrzewam, że rastrowa )

--> Gra polega na lataniu stateczkami w korytarzach i ( chyba, ale raczej na pewno ) rozbiciu statku przeciwnika taranując go i spychając na ściany.
--> Sądzę, że nie można używać broni strzelającej na odległość
--> Mamy do wyboru kilka stateczków różniących się parametrami
--> ( tego nie jestem pewny, więc proszę się nie sugerować ) Można dokupywać jakieś modyfikację do pojazdów.

Wiem, że to nie dużo, ale jak ktoś ma jakiś pomysł to proszę pisać, bo w ramach wspominania dawnych lat chętnie zagrałbym w to z bratem jak 15 lat temu :)

[#2] Re: Szukam gry.

@niedziel, post #1

Może chodzi o Roketz i może to ja będę tym dobrym człowiekiem :P

http://hol.abime.net/1274

BTW. ta gra jest naprawdę dobra i ma niezłą grafę, można tam co prawda strzelać bronią na odległość, ale tego nie byłeś do końca pewien pisząc: "Sądzę".

Mam nadzieję, że o to chodziło

Ostatnia modyfikacja: 23.12.2008 15:54:26
[#3] Re: Szukam gry.

@BagoZonde, post #2

OK

O to chodziło, dziękuję bardzo! Dziś wigilia, więc będę miał co z bratem robić jak przyjedzie ok, racja

[#4] Re: Szukam gry.

@niedziel, post #3

Nie ma to jak stare wspomnienia, warto je odświeżać na nowo :) wszystkiego dobrego!

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem