[#1] Heimdall 2
Siemanko, mam nadzieje że to forum będzie moim zbawieniem :)

Jestem zagorzałym fanem gry Heimdall 2 na A500, oczywiście teraz korzystam z WinUAE i nadal męcze się nad jedną odpowiedzą w grze...

Otóż nie pamiętam co trzeba było dać w tej zimowej wiose temu 'grubasowi' żeby dał mi przepustkę do ZAMKU (Castle Island)

Kiedys udalo mi sie do niego dostac, ale zapomniałem jak...

Pamiętam wtedy jeszcze, że kombinowałem dniami i nocami (mając talizman do Udgardu) jak przejść przez 3-ci teleport do trzeciego świata...

Grał ktoś może? A może wspólnie odświeżymy wspomnienia? :)
[#2] Re: Heimdall 2

@Sniper, post #1

[#3] Re: Heimdall 2

@APC74, post #2

fajny poradnik, ale dochodze do mieejsca wcisniecia obrazu w sciane (King Castle) i NIE IDZIE

nie dziala zarowno w konwersji PC jak i w emulacji WinUAE. HELP!
[#4] Re: Heimdall 2

@Sniper, post #3

Wciśnij rogi łóżka.

[#5] Re: Heimdall 2

@mailman, post #4

okej dzięki, a można wskrzesić umarłego bohatera??

Ostatnia modyfikacja: 22.03.2009 20:31:55
[#6] Re: Heimdall 2

@Sniper, post #5

Można.

[#7] Re: Heimdall 2

@mailman, post #6

A w jaki sposób można ożywić zmarłego bohatera?

Jeśli czarem, to jakie runo i ile muszę mieć many?

Gram teraz kobietą...
[#8] Re: Heimdall 2

@Sniper, post #7

Są dwa sposoby. Jeden z wykorzystaniem run (7 i 3), a drugi z wykorzystaniem źródła z wodą w Hall of Worlds. Przy wykorzystaniu run uważaj, gdyż wskrzeszona postać jest zatruta.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem