[#1] Doman
Mam pytanko. Zapewne każdy tę grę kojarzy, dlatego też chciałam zapytać czy ma ktos może opowiadanie na podstawie którego ta gra powstała?
Nie mialam pomysłu gdzie o to zapytać, a jeśli temat już gdzieś jest to z góry przepraszam, ale widocznie nie szukalam odpowiednio :P

[#2] Re: Doman

@Katiria, post #1

Nie wiem jak jest z opowiadaniem, ale czytalem komiks Doman. Ogolnie - jest slaby;)

Ostatnia modyfikacja: 25.05.2009 21:42:59
[#3] Re: Doman

@Lorak, post #2

Ten artek dosc przychylnie wypowiada sie o slowianskiej podrobce Conana, czyli Domanie. :)
http://relaz.pl/ksiazka,komiks,retro,doman,44
[#4] Re: Doman

@Lorak, post #2

O - prosze, a ja jeszcze nie czytałem :(:P
[#5] Re: Doman

@Katiria, post #1

Też przyłączam się do prośby. Gra jest w rodzynkach, opowiadanie też by się przydało, jestem go bardzo ciekaw, nawet w grze na początku pisze "na podstawie niepublikowanego opowiadania Mariusza Pawluka"....

Komiks znam, ukazało się bodajże 7 (lub 9) zeszytów, jak wspomiał Lorak - jest słabo, gra to zupełnie inny klimat :D

[#6] Re: Doman

@Lorak, post #2

Eeetam, nieważne czy słabe czy nie xP Czytnąć można ;)
Ale za cholerę tego opowiadania nie umiem znaleźć :/

[#7] Re: Doman

@Logan, post #5

Łiiii! Patrzcie co znalazłam *^^*
http://e-komiksy.one.pl/2008/03/doman-komplet.html
Ale opowiadanie nadal ni mo :(

[#8] Re: Doman

@Katiria, post #7

Bo chyba jednak komiksowy Doman, to hollywodzki rycerz, natomiast gra byc moze nie do konca. Czyli czas na weryfikacje "na podstawie niepublikowanego opowiadania Mariusza Pawluka".

Lustrujemy bohaterow? Pewnie! ;)
[#9] Re: Doman

@Katiria, post #7

Brawo Katja, dzięki

[#10] Re: Doman

@Shoonay, post #9

Proszę xP
Shoon! Nie przekręcaj mojej ksywki wstręciuchu xP

[#11] Re: Doman

@Katiria, post #10

No co? Problemy z wymową "rrr" mam, no :P

[#12] Re: Doman

@Shoonay, post #11

Idź lepiej komiks poczytać o xP

[#13] Re: Doman

@Katiria, post #12

Ponawiam apel - czy ktoś posiada opowiadanie dołączane do gry ??

[#14] Komiks Doman, pełna seria 7 zeszytów

@Katiria, post #7

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem