[#61] Re: Najdroższe amigowe gry (eBay, Allegro)!

@Sir_Lucas, post #60

Co powiecie na cenę 100 paru złotych za magnetofon do C-64?

http://www.allegro.pl/item839003855_magnetofon_commodore_c64_c128_nowy.html

Istny fetysz;) jak dla mnie.

Ostatnia modyfikacja: 16.12.2009 23:10:54
[#62] Re: Najdroższe amigowe gry (eBay, Allegro)!

@Tomski, post #61

cena normalna - magnetofon stan igla

sprostowanie : Bo pan lekarz medycyny sie oburzyl..
Cene od reki propnowalem mu 3 tys a nie 3.5.
Ale 3.5 tys jestem w stanie wyplacic i mu dac za ten zestaw

sirlucas@ masz racje jednak nie orginalna obudowa "niszczy klasyczny klimat" i 5 tys nikt mu nie da. Za A3000T from Commodore owszem (pamietacie kolesia ktory golaska A3000T chcial opchnac za 3200 zl ?)

Ostatnia modyfikacja: 16.12.2009 23:08:02

Ostatnia modyfikacja: 16.12.2009 23:09:30
[#63] Re: Najdroższe amigowe gry (eBay, Allegro)!

@Hubez, post #57

No nie wiem... Na zdjęciu jest napisane coś w stylu:

IBM PC Kompatible, Amiga und AtariST Tastatursarkanien in anderen Sprachbereichen

dalibóg, nie wiem o co biega, ale to niekoniecznie znaczy, że gra zadziała na AtariST i Amidze. Raczę w to wątpić - choćby z tego powodu, że dostarczona została na czterech dyskietkach HD :)

Swoją drogą pamiętam, że grałem w MoO pod emulatorem Maka. Ale to zupełnie inna historia...

[#64] Re: Najdroższe amigowe gry (eBay, Allegro)!

@mailman, post #48

Przepraszam, nie ten dział. Post do skasowania.

Ostatnia modyfikacja: 17.12.2009 18:49:58
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem