[#1] Poooszukiwanie Gry
Witam jestem nowy , od niedawna zaczolem sie bawic emulatorem :) pamietam jednak 11 lat temu jak zajadalem sie ta niezwykla konsola , wiec do senda .
Poszukuje nazwy konkretnej gry mianowicie :
Ta gra polegala na tworzeniu potwora , jak juz go stworzyles szedl ludek ktory sie wystraszyl albo zaczol smiac . Bardzo bylbym wdzieczny za pomoc :) pozdrawiam
[#2] Re: Poooszukiwanie Gry

@Lukason, post #1

Czy aby na pewno mowa tu o Amidze? ;)
Bardziej mi to brzmi jak któraś z serii gier Creatures z peceta bądź Monster Rancher na pleja.

[#3] Re: Poooszukiwanie Gry

@Shoonay, post #2

Nieee , pamietam jak gralem w to na amidze ;/ tego potworka robilo sie tak ze laczylo sie kilka czesci potem szedl ludek i albo go przestraszyles albo nie i przegrales .. ;p
[#4] Re: Poooszukiwanie Gry

@Shoonay, post #2

Na C64 tez bylo Creatures 1 i 2 ,na Ami byla chyba tylko 2 czesc :P
Co do tytulu gry z watku to nie kojarze nic a nic.

[#5] Re: Poooszukiwanie Gry

@Hellena, post #4

Tylko że nie o te Creatures chodzi, sprawdź link ;)

[#6] Re: Poooszukiwanie Gry

@Shoonay, post #5

Wiem , ale tytul taki sam :P Dodatkowo potworek rowniez jest jakos dziwnie podobny :D

[#7] Re: Poooszukiwanie Gry

@Lukason, post #3

Paint And Create
http://hol.abime.net/3712/boxscan
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem