[#31] Re: Shogo - skąd?

@Torin, post #30

To może zainteresuje Cię to:

LINK

Cena może nie jest niska, decyzja należy do Ciebie:D.

[#32] Re: Shogo - skąd?

@Tomski, post #31

Kurcze. Czyżby ktoś kupił 20 kopi tej gry na pniu? Cena była coś kole 100zł/szt. z przesyłką. To to aż taki rarytas?

Ooops niestety poprawiony link odsyła do wyszukiwarki - ebay.PL. Dopiero wyszukiwanie w całym ebay'u wyrzuca właściwe linki.

Ostatnia modyfikacja: 14.09.2010 20:27:25
[#33] Re: Shogo - skąd?

@Tomski, post #32

Ocien mnoga shogo na lebaju ;)

http://cgi.ebay.pl/Hyperion-Shogo-MAD-Amiga-/260616967050?pt=LH_DefaultDomain_123&hash=item3cadfb538a#ht_2979wt_913

[#34] Re: Shogo - skąd?

@eastone, post #33

Dzęki za linka! Bedzie działać na MorphOS 2.5 ?

Ostatnia modyfikacja: 15.09.2010 17:44:16

Ostatnia modyfikacja: 15.09.2010 17:56:30
[#35] Re: Shogo - skąd?

@MaveRick, post #34

Bedzie działać na MorphOS 2.5 ?

Całkiem niedawno testowałem demo. Śmiga na Efice w 1024x768

Ostatnia modyfikacja: 15.09.2010 18:35:14
[#36] Re: Shogo - skąd?

@waldiamiga, post #35

Dzięki za info. Właśnei kupiłem i wsparłem czerwoną stronę mocy :P

Sprzedawca jest z Belgii wiec chyba jest z Hyperionu ...

[#37] Re: Shogo - skąd?

@MaveRick, post #36

Poinformuje was tylko, ze właśnie dostałem kopertę z gra. Porównajcie sobie daty kiedy pisałem, że kopiłem grę :)
Tak jak się spodziewałem. Okładka pudelka wydrukowana a płyta cd nagrana. Instrukcja to zwykle ksero. Wiedziałem o tym wiec się nie denerwuje.
Mogę jedynie potwierdzić, ze gra doszła a sprzedawca jest pewny.

[#38] Re: Shogo - skąd?

@MaveRick, post #37

Chociaż tyle dobrego. Szkoda bo naprawdę chciałbym kilka gier Hyperionu mieć w nowych pudełkach... Fajnie że jednak legalnie można jeszcze coś z nich kupić.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem