[#1] Problem z ukończeniem gry Fury of Furries
Witam wszystkich i proszę o pomoc.
Mianowicie nie potrafię przejść ostatniej planszy gry Fury of Furries. Niby już wszystko ukończone ale ciągle czas płynie i nic nie mogę uczynić żadnym z wcieleń. Po upływie czasu ginę i tak jest za każdym razem. Nie wiem, może coś źle robię a może gra jest po prostu uszkodzona. Jeżeli ktoś w nią grał i ukończył to był bym wdzięczny za radę.
Pozdrowienia dla wszystkich lubiących Miodne Amigowe giercowanie!

[#2] Re: Problem z ukończeniem gry Fury of Furries

@Papier79, post #1

Którą planszę masz na myśli pisząc "ostatnia"? Pamiętam, że gdzieś w którejś z ostatnich (ostatniej?) wyjście było ukryte.

Cholera, to było tak dawno...

[#3] Re: Problem z ukończeniem gry Fury of Furries

@recedent, post #2

To już taka po ukończeniu wszystkich części wyspy i tej maszyny. Na planszy wielkości jednego ekranu widać tego króla i inne Furaki jak się cieszą, przygrywa wesoła muzyczka i niby to już koniec (Nawet napis The End jest) lecz dalej czas odmierza i jak się kończy to się ginie :(

[#4] Re: Problem z ukończeniem gry Fury of Furries

@Papier79, post #3

Stań obok tego furaka z kokardką i czekaj aż sie czas skończy :)

[#5] Re: Problem z ukończeniem gry Fury of Furries

@parallax, post #4

Dzięki za radę, jak tylko wrócę z pracy (gdzieś po 19) to sprawdze czy zadziała. Uwielbiam tą grę i tylko ten moment dzieli mnie od jej ukończenia :)

[#6] Re: Problem z ukończeniem gry Fury of Furries

@Papier79, post #5

Nie takie to proste tą grę ukończyć. Muszę od nowa przejść całą fabrykę, a dawno nie grałem to od nowa się trzeba uczyć przejścia tych kilku etapów :D

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem