[#1] Gry Amiga Wrocław
Witam!
Poszukuje kogoś z Wrocławia, kto ma kolekcję gier na Amigę i chce się nią podzielić.

Dzisiaj odzyskałem swój drugi w życiu komputer - Amigę 600 i nie mam kompletnie ani programowania ani gier.

Posiadam zapas flopów ;)
[#2] Re: Gry Amiga Wrocław

@Dża, post #1

Poszukaj tutaj ludzi z Wrocławia:

http://www.paubase.ppa.pl/mapa.php

Może ktoś z Wrocławia będzie na tyle uprzejmy aby Ci pomóc w odpaleniu jakiejś gierki.

Ostatnia modyfikacja: 15.01.2010 20:29:58
[#3] Re: Gry Amiga Wrocław

@Dża, post #1

Pisz na meila mojego

[#4] Re: Gry Amiga Wrocław

@Dża, post #1

A giełda komputerowa we Wrocławiu? Swego czasu, często jeździłem na giełdę i było do kupienia pełno softu na Amigę. Żeby uniknąć stania w kolejce, daj w łapę z 10 zeta.

[#5] Re: Gry Amiga Wrocław

@parallax, post #4

hmm trzeba by sie cofnac tak z 12 lat minimum... na gielde chodzilem praktycznie co tydzien, czesto tylko po to aby poogladac rozne sprzety.

[#6] Re: Gry Amiga Wrocław

@dritt, post #5

http://www.youtube.com/watch?v=MFqpLTbxFI8
[#7] Re: Gry Amiga Wrocław

@parallax, post #4

A giełda komputerowa we Wrocławiu? Swego czasu, często jeździłem na giełdę i było do kupienia pełno softu na Amigę. Żeby uniknąć stania w kolejce, daj w łapę z 10 zeta.

To giełda jeszcze istnieje? Dalej w starym miejscu, na Smoluchowskiego?
[#8] Re: Gry Amiga Wrocław

@Kamikadze, post #7

Słuchaj parallaxa, dobrze na tym wyjdziesz
[#9] Re: Gry Amiga Wrocław

@Kamikadze, post #7

Teraz to już ino sam budynek został, niestety pomysł
[#10] Re: Gry Amiga Wrocław

@parallax, post #9

Na pocieszenie - w budynku po gieldzie na Matejki (Poznan) jest teraz... Bied(ronk)a.
[#11] Re: Gry Amiga Wrocław

@F7sus4, post #10

Potwierdzam. za każdym razem jak tam przejeżdżam i wspominam sobie jak to wyglądało z 20 lat temu to łezka się w oku kręci...

Ostatnia aktualizacja: 02.10.2013 20:38:42 przez uroboric_tom
[#12] Re: Gry Amiga Wrocław

@uroboric_tom, post #11

Ile człowiek sprzętu wniusł by bezkolejki i za free wejść.
Piękne czasy gdy królował Q1, Q2, HERETIC II.
[#13] Re: Gry Amiga Wrocław

@Kamikadze, post #12

Piękne czasy gdy królował Q1, Q2, HERETIC II.

Eee, dla mnie to był już zaawansowany początek brzydkich czasów :\
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem