[#1] Poszukiwana gra z dzieciństwa
Witam forumowiczów!
Przeszukałem już sporą część internetu w poszukiwaniu gry którą pamiętam z bardzo wczesnego dzieciństwa, sami wiecie,pozytywny impuls i nie wylatuje z pamięci.

Opiszę co pamiętam z gry.
W tle latały gwiazdki, jakby spadające, mieniące się płatki śniegu czy czegoś, taka powtarzająca sie tekstura.
Poruszało się ludzikiem i co było najbardziej charakterystyczne - wydłużała mu się szyja, która przypominała harmonijkę jakby akordeonu (tak przynajmniej kojarzę). Trzeba było unikać przeszkód na zasadzie takiej, że jeśli w drodze była dziura, albo ostrza itd, trzebabyło przykleić się sufitu poprzez wydłużenie głowy, przejść nad przeszkodą, zejść itd itd itd.. To jedyne co pamiętam, tą wydłużającą się w nieskończoność szyję i te płatki w tle...

Pozdrawiam i mam nadzieję, że uda wam się coś wymyśleć..
[#2] Re: Poszukiwana gra z dzieciństwa

@rysy89, post #1

James Pond 2: Robocod?

[#3] Re: Poszukiwana gra z dzieciństwa

@recedent, post #2

Człowieku, jesteś geniuszem.. po 15 latach mówisz mi ot tak, że jest to James Pond:)DZIĘKUJĘ!
[#4] Re: Poszukiwana gra z dzieciństwa

@rysy89, post #3

Ah, ta muzyczka! James Pond... jest dostępna nawet w mp3 :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem