[#1] Poszukuję gry z dzieciństwa
Witam,
Poszukuję gry, niestety przeszukałem google w tym celu niestety nie mogłem odszukać nazwy tej gry, zatem zamieszczę opis tej gry tutaj.

Gra opierała się na poruszaniu się pewnym kolesiem w więzieniu, pokonywało się różne przeszkody, nie wiem czasem, czy nie była ona wyprodukowana przez LK Avalon. Ale do tej gry była dołączona książeczka gdzie jak chciało się zagrać, trzeba było odszukać wers z pewnym słowem ( lub trzeba było odszukać wyraz i pierwszą literkę wpisać, już nie pamiętam dokładnie ). Ale co dokładnie pamiętam to właśnie, że uciekało się z więzienia ;)

Jest ktoś, kto może mi pomóc? :)
[#2] Re: Poszukuję gry z dzieciństwa

@ogru, post #1

[#3] Re: Poszukuję gry z dzieciństwa

@Shoonay, post #2

OK! dzięki! jest ;)
[#4] Re: Poszukuję gry z dzieciństwa

@ogru, post #1

Stawiam na "Vabank" albo "W Potrzasku".

[#5] Re: Poszukuję gry z dzieciństwa

@recedent, post #4

Vabank ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem