[#1] Szukam gry jeszcze raz
W sklepie, w którym kupiłem A500 dostałem od razu dwa piraty. Jeden to ivanhoe, a nazwy drugiego nie pamiętam :(

Latało się samolocikiem i strzelało ofc. Była ładna graficzka w pastelowych kolorach, czyli gra jakiej 1000'ce na Amisie. OK

Ale ja na szczęście pamiętam jeszcze, że po przejściu etapu leciało się w głąb tunelu tj. widok był zza pleców. Na 99% trzeba było wtedy omijać pojawiające się przed tobą filary.

Gra jest z 93 albo wcześniejsza. To praktycznie moja pierwsza gra w jaką grałem, więc jeśli ktoś ma jakiekolwiek skojarzenia śmiało piszcie, bo bym w to chętnie jeszcze raz zaciupał.

Hmmm jak się zastanawiam, to nie wiem czemu, ale w tym widoku od tyłu w tunelu pilot stateczku kojarzy mi się z Mario (sorry, ale to migawka z pamięci dziecka :P ).

[#2] Re: Szukam gry jeszcze raz

@niedziel, post #1

Hmm, może chodzi Ci o tą grę?
Chociaż bohater tej gry nie ma raczej wielkiego podobieństwa do Mario. ;)
[#3] Re: Szukam gry jeszcze raz

@Irek´72, post #2

OMG Irek, to jest to na 99%

Zaraz włączę i sprawdzę, czy to to na perwno, ale ten start screen i zwierzątko w sterowcu mi się przypominają.

Jak Ci się udało od razu trafić? OK

edit: sprawdziłem YT
http://www.youtube.com/watch?v=v4YvbXG73N4

to jest to! Moja pierwsza gra :) Dziekuję za pomoc, idę grać.

Ostatnia modyfikacja: 14.02.2010 13:29:06
[#4] Re: Szukam gry jeszcze raz

@niedziel, post #3

Nie ma sprawy, życzę fajnej zabawy! :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem