[#1] UFO Enemy Unknown AGA
Hej!

Szukam muzyki z gry UFO : Enemy Unknown w którą grałem na Amidze 1200. Chodzi mi o dokładnie o wersję muzyki na komputer z kością AGA. Poszperałem w internecie ale nie znalazłem nigdzie. Może ktoś z was wie gdzie można ją zdobyć lub sam ma na dysku . Nie wiem jak wydobyć ją z plików z samej gry. Hej amigowcy pomóżcie koledze.

Dziękuję z góry i pozdrawiam

Marcin
[#2] Re: UFO Enemy Unknown AGA

@danzieger, post #1

[#3] Re: UFO Enemy Unknown AGA

@danzieger, post #1

Kiedyś sobie wyrypałem 3 kawałki z UFO EU AGA i trochę je podrasowałem, żeby nie wkurzały przy słuchaniu na odtwarzaczu mp3 (znaczy się trochę zmiksowałem kanały i takie tam). Jeżeli interesują Cię takie "podrasowane" kawałki, to mogę je wystawić w necie.

[#4] Re: UFO Enemy Unknown AGA

@APC74, post #3

Jeżeli interesują Cię takie "podrasowane" kawałki, to mogę je wystawić w necie.

Jak wystawisz to daj znać :D ja też tych kawałków szukam :)

[#5] Re: UFO Enemy Unknown AGA

@APC74, post #3

Wstawiaj śmiało, chętnie posłucham.

[#6] Re: UFO Enemy Unknown AGA

@Shoonay, post #5

@ APC74

Kolego wstaw jeśłi możesz bo poza youtube nic więcej nie ma. Swoją drogą uważam że UFO w wersji na Amigę 1200 AGA było najładniejszą grą. Pod PC ta gra w ogóle mi się nie podoba. Muzyka nadawała specyficzny klimat.
A tak w ogóle uważam że ta gra jest najlepszą grą w jaką w życiu grałem...poważnie.

Pozdrawiam

Marcin
[#7] Re: UFO Enemy Unknown AGA

@danzieger, post #6

[#8] Re: UFO Enemy Unknown AGA

@APC74, post #7

Muzyka z UFO AGA jest świetna, ale chyba nie odbiegnę daleko od tematu jak powiem, że równie świetne są remixy, które powstały do tworzonego remake gry pod nazwą UFO: Cydonias Fall, pliki są dostępne na stronie projektu oraz na stronie http://lorcan.freelanzer.com/

[#9] Re: UFO Enemy Unknown AGA

@APC74, post #7

Ukłon w Twoją stronę. Właśnie tego szukałem. Wielkie dzięki.

Pozdrawiam

Marcin
[#10] Re: UFO Enemy Unknown AGA

@danzieger, post #9

A ja... nauczyłem się gry na organach muzyki kompletnej z UFO, oraz XCOM.. ludzie jak grałem ją patrzyli na mnie nienormalnie

[#11] Re: UFO Enemy Unknown AGA

@APC74, post #7

Dzięki :)
[#12] Re: UFO Enemy Unknown AGA

@bombermax, post #10

masz taby, albo nuty? ja na harmonijce gram :P

[#13] Re: UFO Enemy Unknown AGA

@Malin, post #11

Malin?? To Ty? Wruciłeś na łono PPA, synu marnietrawiący? ;)

[#14] Re: UFO Enemy Unknown AGA

@niedziel, post #12

miałem nuty gdzieś zapisane w zeszycie, jestem słuchowcem :) Ale w necie można gdzieś pobrać midi i pobrać program odczytujący kolejne nuty ;)

[#15] Re: UFO Enemy Unknown AGA

@APC74, post #13

Już dawno, musiałem zrobić porządek na Gadaczu (cześć MDW :)) .
[#16] Re: UFO Enemy Unknown AGA

@Malin, post #15

Jakoś mi umknęło - muszę dokładniej przeglądać forum. :D
Enyłej (jak mawiają górale zrywający azbest w USA :D ) najs tu "si" ju egien. ;)

[#17] Re: UFO Enemy Unknown AGA

@danzieger, post #1

Coś słabo szukałeś muza z tej gry i player są na stronie Wanted Teamu od paru miesięcy.
[#18] Re: UFO Enemy Unknown AGA

@Don_Adan, post #17

Tak to jest, jak się nie szuka najpierw tam, gdzie powinno ;)

Swoją drogą... ciekawy screen na stronie z modułami. Oryginalnie z gry czy przerobiony?

[#19] Re: UFO Enemy Unknown AGA

@Solo Kazuki, post #18

Oryginalny z zakończenia gry, ale musisz mieć pełną wersję (czyli oryginał lub wersję na WHDload), bo w cracku brak jest zakończenia.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem