[#1] Poszukuje gry
Poszukuje gry. Nie pamiętam jej nazwy. Ta gra zaczynała się od wybrania 3 samolotów z pokładu lotniskowca, A 6 intruder ,14 tomkat ,18 hornet. pierwsza baza to był wielki samolot. zawsze przed startem można było sobie dokupować bron lub zdobyć ją w czasie misji. grze była troche grafik sknocona.
[#2] Re: Poszukuje gry

@Margiell, post #1

Carrier Air Wing ?

http://en.wikipedia.org/wiki/Carrier_Air_Wing

http://images.google.com/images?um=1&hl=en&client=iceweasel-a&rls=org.debian%3Aen-GB%3Aunofficial&tbs=isch%3A1&sa=1&q=%22Carrier+Air+Wing+game%22&btnG=Search&aq=f&aqi=&aql=&oq=&start=0

edit: na pewno Carrier Air Wing

Ostatnia modyfikacja: 07.03.2010 13:16:05
[#3] Re: Poszukuje gry

@niedziel, post #2

tak to jest ta gra nawet nie wiesz jak się cieszę stengo dziękuje OK :P
[#4] Re: Poszukuje gry

@Margiell, post #3

oki mam następne pytanie co mam zrobić zagracać natej grze jaki emulator sciongnosc
[#5] Re: Poszukuje gry

@Margiell, post #4

Jeśli chciałeś napisać (bo wcale nie jestem tego taki pewien):

"Co mam zrobić, aby zagrać w tę grę? Jaki emulator ściągnąć?"

To odpowiedź znajdziesz tutaj

albo na którejkolwiek ze 162 tysięcy stron wyplutych przez Google.

[#6] Re: Poszukuje gry

@recedent, post #5

Może się narażę, ale co mi tam.

Ja bym pociągnął MAME, bios neo-geo, cps1 i tą gierę z jednego z serwisów z ROMami.

[#7] Re: Poszukuje gry

@niedziel, post #6

Heh, no tak - mylnie założyłem, że skoro pyta w tym dziale, to jest to gra na Amigę (sic!).

[#8] Re: Poszukuje gry

@niedziel, post #6

dzięki coś pokombinuje emulator na amige mam. lubianym tom grę i naprawdę chciałby winom zagrać dziękuje za podpowiedzi OK
[#9] Re: Poszukuje gry

@Margiell, post #8

Coś z tobą jest nie tak?

Dziecko "neostrady" czy co?

"Pokemony" i "teletubisie" uszkodziły Ci mózg i dlatego tak piszesz?

Nie potrafię tego zrozumieć.

[#10] Re: Poszukuje gry

@ZimA, post #9

Musisz tak sie ciepac? Ale ceny serwisu sa super :D
[#11] Re: Poszukuje gry

@ZimA, post #9

przeprasza za to jak pisze nie mieszkam w Polsce ładnych parę lat.
[#12] Re: Poszukuje gry

@Margiell, post #11

;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem