[#1] Battle Squadron 2?
http://copecom.wordpress.com/battlesquadron2/

Może to i tylko pobożne życzenie, ale jedyne czego autor tego bloga oczekuje to napisanie w komentarzach że chcielibyśmy aby gra stała się ciałem.
Ja już odbębniłem swoją powinność.
Amen.

[#2] Re: Battle Squadron 2?

@Shoonay, post #1

A czemu tam są ludki a nie statki kosmiczne? :/ No i czemu jeden nie jest kobietą? :P Albo i dwa? Już widzę te sprzeciwy feministek. Bardzo nieprzemyślane posunięcie. :P

[#3] Re: Battle Squadron 2?

@snajper, post #2

Posunięcia rzadko kiedy są przewidzianie a potem jest za późno... ;)

A czemu nie zapytasz tamże? :P

[#4] Re: Battle Squadron 2?

@snajper, post #2

Normalka jak dla mnie, szczególnie jak się zna serię Aleste. Większość części na różne platformy latasz statkiem, ale jest i wersja gdzie biegasz wojownikiem. Wydaje mi się że twórcy BS wzorowali się właśnie na tej serii.

[#5] Re: Battle Squadron 2?

@Shoonay, post #3

Zapytano. Będzie laska do polatania. http://copecom.files.wordpress.com/2010/05/heltinde2.jpg gitara No to w takiej sytuacji cofam pierwsze pytanie. :)

[#6] Re: Battle Squadron 2?

@snajper, post #5

Znaczy się jak? Tak, w sensie, że, na niej, się będzie, można, normalnie, tak, polatać? *skonfudowany*

[#7] Re: Battle Squadron 2?

@Shoonay, post #6

Chodzi ci o tak na barana? Ja tam nie widze zeby ona miala skrzydla. :P
[#8] Re: Battle Squadron 2?

@Andrzej Drozd, post #7

Może ma motorek jakiś, cy cuś.

[#9] Re: Battle Squadron 2?

@Shoonay, post #6

Znaczy, że będzie można ją wziąć i przelecieć tak, normalnie, przez cały level. :P Albo i więcej.

[#10] Re: Battle Squadron 2?

@snajper, post #5

A z czego będzie strzelać?
[#11] Re: Battle Squadron 2?

@SPECT, post #10

Hmmm... jak tak na nią patrzę, to pewnie z pejcza :P

[#12] Re: Battle Squadron 2?

@snajper, post #11

A to nie będzie wtedy graczowi energii ubywać jak dostanie kilka razy po tyłku? ;)

[#13] Re: Battle Squadron 2?

@Shoonay, post #12

To już zależy od preferencji gracza :)

[#14] Re: Battle Squadron 2?

@Shoonay, post #1

[#15] Re: Battle Squadron 2?

@snajper, post #14

No to sie mogą pocałować... :(

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem