[#1] Diamond Cave II
Hej, szukam na łamach internetu skąd można pobrać tę gierkę... Znalazłam już kilka niedziałających linków i wersje zmodyfikowane pod windows. A ja szukam romu tej gry na Amigę i nie mogę znaleźć. :( Może znacie jakieś strony, skąd można by tę grę pobrać? :)
[#2] Re: Diamond Caves II

@pykacz2000, post #1

[#3] Re: Diamond Caves II

@mailman, post #2

Dzięki :) a czy mógłbyś mi powiedzieć, który plik mam ściągnąć? W sumie potrzebuję tą grę w formacie ADF...
[#4] Re: Diamond Caves II

@pykacz2000, post #3

Piąte archiwum od góry. Trzeba to nagrać na dyskietkę (lub obraz ADF).

[#5] Re: Diamond Caves II

@mailman, post #4

Ok, mam już pobrane tylko nie wiem jak stworzyć z tego obraz ADF... sorry za "niekumatość" i proszę o proste wytłumaczenie jak to zrobić. ;) :)
[#6] Re: Diamond Caves II

@pykacz2000, post #5

Może komuś będzie się chciało opisać, jak zrobić bootowalną "dyskietkę" - mnie się nie chce. Mniej czasu zajęło mi zrobienie takiej dyskietki...

http://www.apc74.ppa.pl/T/DiamondCaves.7z

Enjoy. :)

[#7] Re: Diamond Caves II

@APC74, post #6

Dzięki za pomoc!! pomysł :):)
Tylko tam jeszcze jeden problem się pojawił, bo jak już wczyta menu gry to pojawia się komunikat - "Could not get Bitmaps1". O co chodzi? O rrany, ja tak chcę w to pograć... ;)
[#8] Re: Diamond Caves II

@pykacz2000, post #7

Padnięta dyskietka. ADF pod WinUAE nie zgłasza takich problemów.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem