[#1] Poszukuję gry
Poszukuję gry The Shadow Of The Third Moon, czy ktoś posiada tę grę ?

[#2] Re: Poszukuję gry

@cacodemon666, post #1

Widzę, że regulamin dla Ciebie nadal jest obcy. Szczegóły dotyczące tej gry oraz wydawcy znajdziesz np. na HOL.

[#3] Re: Poszukuję gry

@mailman, post #2

Odwiedziłem tę stronę ZANIM utworzyłem nowy wątek.

[#4] Re: Poszukuję gry

@cacodemon666, post #1

prosze bardzo
http://tinyurl.com/232nx95
[#5] Re: Poszukuję gry

@Norbert, post #4

Norbert, zapomniales jeszcze o "download". Latwiej bedzie znalezc takiego "roma na emulatora" :)

Dodane: Jednak nie. Lepszym haslem jest "Emumania", tam jest romow pelno.

PS. No to teraz dostane pouczenie od moderatora, ale jak to pisze Mufa:

"Takie gry juz dawno powinny byc za darmo, bo i tak nikt na nich nie zarabia" (mam nadzieje ze nie przeinaczylem zbytnio sensu oryginalu). :)

Ostatnia modyfikacja: 27.06.2010 13:41:05
[#6] Re: Poszukuję gry

@cacodemon666, post #3

Ale widzę, że nadal nic nie rozumiesz.

Ostrzeżenie.

[#7] Re: Poszukuję gry

@mailman, post #6

Czytałem regulamin, ale wzrok nie ten już, więc może ułatw mi i wskaż, który punkt regulaminu naruszam

[#8] Re: Poszukuję gry

@cacodemon666, post #7

Czy ta gra jest legalnie dostępna do pobrania? Jeżeli tak, Twoje pytanie nie narusza regulaminu. Jeżeli nie, wówczas podpadasz pod punkt 14.

Nie nadużywaj mojej cierpliwości.

[#9] Re: Poszukuję gry

@mailman, post #8

Ale przeciez on nie chce linka, tylko zapytowuje czy ktos takowa posiada :D

[#10] Re: Poszukuję gry

@Hellena, post #9

Dział giełda i ogłoszenie o chęci kupna wtedy ;) Tym bardziej w przypadku używania takiego słowa jak "Poszukuję"

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem