[#1] Przypomnijcie mi nazwę gry!
Siema grałem kiedyś w bardzo fajna gierkę ale nie mogę sobie przypomnieć tytułu..

Była to gra cos w tylu monopoly rzucało się kością i nasz BUT przesuwał się po planszy, Widok nie był z góry na plansze, tylko but ciągle kierował sie w prawą stronę i zmieniały się budynki w tle, po wylądowaniu na odpowiedm polu mozna było sobie zagrac w totolotka o ile się nie mylę, I jeszcze jedno ale to nie jestem pewien na 100% czy to było w tej grze ;p, po przejsciu gry ( w przypadku gdy przeciwnik zbankrutował) strzelały dla nas fajerwerki...

Proszę o pomoc bardzo mi zależy !
[#2] Re: Przypomnijcie mi nazwę gry!

@lucashenko, post #1

Co do grosza? Bardzo przyjemna gierka, bywaly okresy, ze wolalem ja od monopoly. A ten swojski klimat, bodajze byl tam jeszcze Totolotek .
http://hol.abime.net/4582
[#3] Re: Przypomnijcie mi nazwę gry!

@ruberum_ignis, post #2

Geniusz ! dzięki wielkie !
[#4] Re: Przypomnijcie mi nazwę gry!

@lucashenko, post #3

Nie ma sprawy, ale następnym razem spróbuj dojść drogą dedukcji.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem