[#1] Gra z łezką w oku
Gra, którą wspominacie z łezką w oku, pogralibyście w nią, macie ją na kompie, ale nie chce się Wam jej włączać. Macie takie gry? :D Ja się przyznam, że nie mam :)

Zapomniałem dodać, że amigowa gra :)

Ostatnia modyfikacja: 01.01.2011 21:16:39
[#2] Re: Gra z łezką w oku

@parallax, post #1

Z łezką w oku wspominam wiele gier, a takich których nie chce konfrontować z rzeczywistością też jest wiele ale to raczej inna półka. Jest kilka tytułów które wolę pamiętać z czasów gdy miałem 10 lat i strasznie mi się wszystko podobało. Jedną z takich gier jest Wolfenstein 3D. Kiedyś spędzałem przy nim całe dnie, dzisiaj pewnie nie zagrałbym nawet godzinę, nie wiem i wolę nie sprawdzać. Zdecydowanie wolę zasiąść do DOOMa lub Quake II (jedynka jakoś nigdy mi nie podeszła.)

[#3] Re: Gra z łezką w oku

@parallax, post #1

ja przyznam ze takiej tez nie mam. Jak cos milo wspominam to sobie wlaczam jak jest na to czas :) Raz na pol roku :O

[#4] Re: Gra z łezką w oku

@parallax, post #1

Pierwsza moja własna gra do Lotus Turbo Challenge II. Kolejne tytuły to PANG, North & South.

Wolę jednak nie grać :(

[#5] Re: Gra z łezką w oku

@parallax, post #1

Niesty jakiekolwiek gry ktore powoduja zakrecenia lzy w oku byly na Atari XE. Amiga byla juz kolejnym z wielu komputerow. Moja przygoda z komputerami zaczela sie kiedy na pierwszych stronach byly ZX Spektrum. A w domu miale jedna z pierwszych konsoli do gier. Pamietam ze wszystko bylo czarno-biale a dwie przeciwlegle kreski odbijaly maly kwadracik. Chyba byl tez Tetris i Arkanoid, ale to byla tak dawno ze juz nie pamietam dokladnie.
Wiem tylko ktore tytuly doprowadzaly do lzawienia zmeczonych oczu. Warlords i The Settlers.

[#6] Re: Gra z łezką w oku

@Hubez, post #4

Czemu wolisz nie grać? :(

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem