[#1] adf=WHDLoad
Jak odpalać gry w plikach adf oraz dms z ekranu workbencha. Jak to "zapodać" do whdload... :(

[#2] Re: adf=WHDLoad

@Wojox, post #1

Musisz mieć plik "slave". do danej gry/programu/dema.
Więcej w dokumentacji WHDLoad.
[#3] Re: adf=WHDLoad

@Wojox, post #1

nie moze byc to byle jaki ADF sciagniety z sieci ..tylko zrzut orginalnej gry (czesto slavy nie dizalaja z piratami).

[#4] Re: adf=WHDLoad

@HOŁDYS, post #3

Dokładnie chodziło mi o to :
[odnośnik usunięto]

[#5] Re: adf=WHDLoad

@Wojox, post #1

Wpisz sobie lepiej w google "whdownload" i już więcej nie ściągaj ADFów czy innych DMSów. :)
[#6] Re: adf=WHDLoad

@Andrzej Drozd, post #5

Tą stronkę zassałem już do ostatniego pliczku, chyba że ciągle dochodzą nowe tytuły :
[odnośnik usunięto]

I oczywiście wypaliłem DVD...

Ostatnia modyfikacja: 05.01.2011 16:00:19
[#7] Re: adf=WHDLoad

@Wojox, post #1

Poszukaj na forum sam się pytałem o to a i później też odpisywałem. Ogólnie trzeba mieć Image2disk, hf_mounter, fmsdisk(chyba nie pomyliłem nazw, z aminetu ściągnięte), same adf i ściągnięty slave'y ze stronki www.whdload.de . To tak na piechotę. Trzeba pamiętać że slave'y nie pójdą z wersjami pirackimi gier a tym samym WHDLoad.
A gotowizna to już tylko na priv aby nie szerzyć piractwa na forum.

[#8] Re: adf=WHDLoad

@Wojox, post #6

Tą stronkę zassałem już do ostatniego pliczku, chyba że ciągle dochodzą nowe tytuły :

Eeee, no co Ty? To może ściagłeś sobie tylko katalog A?

Tak czy inaczej, wcześniej podałeś link do ADF - Great Giana Sisters. Sprawdziłem tego ADFa i dokładnie ta sama gra jest w wersji WHDLoad na stronie WHDownload.

Po prostu wpisz w wyszukiwarce "giana" i już. :)
[#9] Re: adf=WHDLoad

@Andrzej Drozd, post #8

Zassałem całą, od A do Z plus cyferki. Jest tego 2.722 GB, czyli nie cała płyta DVD. W Gianę gram na razie na UAE...

[#10] Re: adf=WHDLoad

@Wojox, post #9

W Gianę gram na razie na UAE...

Ja na twoim miejscu grałbym od razu na Amidze w wersje WHDLoad. :)

Ostatnia modyfikacja: 05.01.2011 18:19:47
[#11] Re: adf=WHDLoad

@Wojox, post #9

Że ci się chciało ssać ?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem