[#1] nazwa gry
gra identyczna jak hexxagon lecz inna. mozna było grac na komputer lub na 2 gracza. były niebieskie i czerwone "medusy", kazdy mial z poczotku po 2, jedna w rogu a druga w rogu na przeciwko ;D mozna było wybrac w ustawieniach takie teleporty rozne i inne p******y, ale takze rozmiar planysz: duza, srednia i mała ;) dziekuje za odpowiedzi ;)
[#2] Re: nazwa gry

@pidzama, post #1

Takie wizje miał dziadek Zenek. Za dużo pił chłopina, to co się dziwić. :)

A teraz napisz syćko po polskiemu. Bo języka z ONETu, to nawet "Starorzytni Żymianie" nie panimają :)

I bez przeklinania. :)

Ostatnia modyfikacja: 06.01.2011 15:27:56
[#3] Re: nazwa gry

@Andrzej Drozd, post #2

Ciekawe czy dało by się na forum ustawić filtr, który na bieżąco śledzi pisownię i przy dużej liczbie błędów uniemożliwia wysłanie postów.

[#4] Re: nazwa gry

@PopoCop, post #3

Nie wszyscy mieli piątki z polskiego ;)

[#5] Re: nazwa gry

@parallax, post #4

Ale też nikt nie miał niedostatecznego, bo by nie ukończył szkoły. A to co widzimy powyżej nadaje się najwyżej na zero, nawet nie na lufę.

[#6] Re: nazwa gry

@cpt. Misumaru Tenchi, post #5

A może nie ukończył, może dalej się uczy... Ja bym go ocenił na 2+

[#7] Re: nazwa gry

@PopoCop, post #3

bu ha ha ha to byscie nic mojegi nie przeczytali

[#8] Re: nazwa gry

@HOŁDYS, post #7

Byśmy Cię dobrze wspominali!

Ostatnia modyfikacja: 07.01.2011 14:00:41
[#9] Re: nazwa gry

@parallax, post #8

hej ..ja na Wawel sie nie wybieram :)

[#10] Re: nazwa gry

@pidzama, post #1

Jak nauczysz się pisać, to możemy pogadać.

[#11] Re: nazwa gry

@HOŁDYS, post #9

Hejka. To kiedy się wybieramy? :)

[#12] Re: nazwa gry

@Katiria, post #10

Ja umiem pisać. Możemy pogadać?.. Na przykład o dłubaniu?

[#13] Re: nazwa gry

@snajper, post #12

Załóżcie sobie wątek w Hyde Parku.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem