[#1] gra wędkarska?
Witam bardzo serdecznie. Szukam pewnej gry wędkarskiej na amige. Nie chodzi mi o Reel fish'n ani o Gone fish'n. Z tego co pamiętam gra była na dwóch dyskietkach. Wędkarza widziało sie od tylu, były różne gatunki ryb. Gra była podobna do Obecnego fishing symulator 2 tyle że łowiska nie były zdjęciami tylko rysunkami. z góry dziękuje za pomoc.
[#2] Re: gra wędkarska?

@wasil1, post #1

No ja Ci nie pomogę ale wielki Szacun dla Ciebie za granie w takie gry! OK

Ja to bym to chyba zrobił wykop w betonie i się nim zasypał - z daleka od takich gier!!!

[#3] Re: gra wędkarska?

@wasil1, post #1

Witam.Także poszukuję tej gry,pamiętam właśnie że kamera była za wędkarza... Poszukuję także Reel fish'n,chodzi mi o możliwość odpalenia z dysku twardego.Niestety nie posiadam możliwości zgrywania dyskietek.Czy miał by ktoś z was taką wersje?

Ps:Czy nie chodzi tu przypadkiem o Coarse Angler?

Ostatnia modyfikacja: 06.02.2011 13:14:27
[#4] Re: gra wędkarska?

@wasil1, post #1

A moze to:

Fishing Fun
Fishy Fishy
BIG GAME FISHING!

Ostatnia modyfikacja: 06.02.2011 13:35:05
[#5] Re: gra wędkarska?

@klank, post #3

Tak to coarse angler!!!! Bog zaplac wam dobrzy ludzie!
[#6] Re: gra wędkarska?

@wasil1, post #5

Proszę.Pytanie tylko jak ją zdobyć i odpalić,tak jak pisałem wcześniej nie mam możliwości zgrywania dyskietek i pozostaje mi dysk twardy.Pomorze mi ktoś?
[#7] Re: gra wędkarska?

@klank, post #6

O przenoszeniu danych było sporo, np podłącz dysk do pc i pod uae przenieś to co Cię interesuje, więcej znajdziesz na forum

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem