[#1] Poszukuje trzech gier
Witam! Poszukuje nazw trzech gier w które grałem lata temu, jednak za nic nie mogę ich znaleźć i przypomnieć tytułów, a oto co pamiętam z tych gier:

1. W jednej z nich chodziło się po jakiś budynkach, na poszczególne piętra wchodziło się po drabinach i znajdowało się jakieś skrzynie w których trzeba było coś odpalić (jakiś zegar?) i w każdej planszy trzeba było znaleźć wszystkie te skrzynie - takie mam dziwne przebłyski :D

2. Z drugiej już pamiętam więcej: latało się helikopterem, tylko widok nie był taki jak np. w Jungle Strike, tylko latało się w dwóch wymiarach jak np. w Wings of fury.

3. W trzeciej grze pamiętam, że latało się jakimś gościem i w jednym levelu w tle były jakieś wagony (lub też się po nich chodziło).

Wiem, że dużo szczegółów nie podałem, ale może komuś przyjdą do głowy tytuły i akurat trafi ;) Czekam na propozycje. Pozdrawiam
[#2] Re: Poszukuje trzech gier

@Maniu, post #1

2. Silk Worm

[#3] Re: Poszukuje trzech gier

@Maniu, post #1

3.North & South

[#4] Re: Poszukuje trzech gier

@Maniu, post #1

1. Navy Seals?

[#5] Re: Poszukuje trzech gier

@mailman, post #4

1. zgadza się - dzięki wielkie, za nic nie mogłem sobie przypomnieć! :D

2. podobna gra, ale niestety to nie to. Tam się latało tylko helikopterem, troche większym i latało się po dżungli

3. no bez przesady, taki klasyk znam :P biegało się po nieruchomym pociągu ;) ale nie wiem czasem, czy nie chodziło mi o Edd the duck 2, bo tam też się na wagony wskakiwało
[#6] Re: Poszukuje trzech gier

@Maniu, post #5

3. A czy ten latający gostek nie miał przypadkiem na plecach silnik odrzutowy czy coś w tym rodzaju? Były też jakieś sterowce. Z tym, że nie pamiętam tytułu również. Ale może to naprowadzi kogoś na tytuł. Coś mi się kołacze nazwa Ranger ... o może to:

http://hol.abime.net/1269

[#7] Re: Poszukuje trzech gier

@Maniu, post #5

To?

[#8] Re: Poszukuje trzech gier

@parallax, post #7

To chyba będzie to jeśli chodzi o 2.
[#9] Re: Poszukuje trzech gier

@Maniu, post #1

W 'Allo 'Allo był motyw chodzenia po wagonach, level 2.

http://hol.abime.net/3250

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem