[#1] Nocne koszmarry
Mieliście lub macie nocne koszmary z jakimiś postaciami lub rzeczami z gier amigowych, że naprzykład gonił was turrican 2 albo jak np dostaliście kulą z armaty w głowę w north n south? Mi się kilka dni temu śnił doom, no nie jest to typowo amigowa gra ale sen był dosyć straszny. Kiedyś mi się śnił space hulk że byłem głównym bohaterem. :).

[#2] Re: Nocne koszmarry

@parallax, post #1

Mi się śniło, jak Elvira dusiła mnie cyckami.

[#3] Re: Nocne koszmarry

@snajper, post #2

Buahahaha

[#4] Re: Nocne koszmarry

@snajper, post #2

ROTFL

[#5] Re: Nocne koszmarry

@parallax, post #1

SuperFrog straszy mnie każdej nocy. strach
[#6] Re: Nocne koszmarry

@parallax, post #1

Mnie się śniło, że byłem kulką w SlamTilcie, wszyscy mnie od siebie odpychali i wrzucali w różne dziury :(

[#7] Re: Nocne koszmarry

@parallax, post #1

mnie raz gonil kursor workbencha ..

[#8] Re: Nocne koszmarry

@HOŁDYS, post #7

hehe dobre ;)

Ostatnia modyfikacja: 18.02.2011 10:36:10
[#9] Re: Nocne koszmarry

@parallax, post #1

Niebawem pewnie założysz wątek - Mój pierwszy raz !!

No ja nie wiem, ale czy Ty czasami nie wchodzisz na różowe stronki ? Wiesz koniki Pony i takie tam?

[#10] Re: Nocne koszmarry

@(V)(I)mothe(P), post #9

Nie wiem o co Ci chodzi. Temat Ci się nie podoba? To zgłoś moderatorom, a w ogóle jak nie masz nic do powiedzenia w tym wątku, to nie pisz :D

[#11] Re: Nocne koszmarry

@parallax, post #1

Mi się nigdy gry nie śniły. Ani w przyjemnych snach ani w nieprzyjemnych. Może dlatego, że niewiele grałem.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem