[#1] Turrican II - gdzie kupić?
Witam,
gdzie można (jeśli wogóle) kupić Turricana II? Może być w formie obrazów dyskietek. Chodzi o całkowicie legalny zakup (znalezienie darmowego pirata to nie problem, ja chcę mieć legalną wersję), nie jestem kolekcjonerem, tylko wielkim fanem tej gry. Będę ją odpalał pod E-UAE (MOS), stąd całkowicie satysfakcjonuje mnie LEGALNY obraz LEGALNEJ dyskietki. Nie muszę mieć pudełka....
[#2] Re: Turrican II - gdzie kupić?

@wali7, post #1

http://cgi.ebay.co.uk/TURRICAN-II-AMIGA-COLLECTORS-GAME-BRAND-NEW-BOX-/160567962400?pt=AU_Computers_Vintage&hash=item256298ab20

[#3] Re: Turrican II - gdzie kupić?

@wali7, post #1

Lol Wali7, a ja myślałem że ty już nie grasz :P .

Pozdrawiam

Azzorek

[#4] Re: Turrican II - gdzie kupić?

@Azzorek, post #3

hej - w Turricana II gram (a własciwie chciałbym grać, bo nie chcę bawić się piratem)
[#5] Re: Turrican II - gdzie kupić?

@wali7, post #4

Ja kocham Turricana II za dwie rzeczy:

- wspaniała muzyka Chrisa Huelsbecka
- klimat bardzo podobny do Xain'd Sleena, mojej ukochanej gry z automatów (długo szukałem biskiego odpowiednika, a amigowy "Soldier of Light" czyli konwersja jest bardzo kiepska).

Pozdrawiam

Azzorek

P.S.

Wali7 jak tam w Orleanie, zadowolony jesteś?

[#6] Re: Turrican II - gdzie kupić?

@wali7, post #4

Ja mam orginala, ale na PC. [ble.] W dodatku do niedawna mialem wypasiony plakat z Turricanem, ale z bolem serca dalem go w prezencie bratankowi.

[#7] Re: Turrican II - gdzie kupić?

@Azzorek, post #5

Zadowolony to będę jak wrócę do Polski (bo to wtedy będzie retrospekcja, a i zapewne coś i z tego wyjazdu przyjdzie). Jak ze wszystkim - plusy i minusy.
A do Polski wracam za niespełna 3 miesiące.
[#8] Re: Turrican II - gdzie kupić?

@wali7, post #7

Jak za trzy miesiące, to zapraszam na SACP 11 ;) .

Pozdrowionka!

[#9] Re: Turrican II - gdzie kupić?

@Azzorek, post #8

Dzięki za zaproszenie, jeśli będę mógł to wpadnę. A kiedy dokładnie organizujecie?
[#10] Re: Turrican II - gdzie kupić?

@wali7, post #9

No w sumie jeszcze daty nie ma, na razie wszyscy jesteśmy nastawieni na to w sobotę (szczegóły w newsach i w "Integracji" - SACP10 ). Spotkania organizujemy co kwartał, więc powinieneś się załapać a jak nie, to na pewno za pół roku :P .

Pozdrowionka!

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem