Wątek zamknięty
[#1] The Strangers - poszukiwania.
Ostatnio przeglądałem sobie informacje na temat niedokończonych tytułów amigowych i przypadkiem natrafiłem na jedną z ostatnich ukończonych bijatyk.

Przeszukałem jednak wszelkie informacje w sieci, oraz różne archiwa i jedyne co udało mi się znaleźć, to dwa torrenty z kompilacjami "Amiga CD-1" i "Amiga CD-2" na których to znajduje się wspomniany tytuł.

Niestety żadne z archiwum nie ukazuje oznak "życia" i transfer stoi w magicznym "0".

Oczywiście zaraz posypią się gromy na moją głowę i gadki szmatki o piractwie, ale skoro nie można tego tytułu kupić w cywilizowany sposób, to pozostają tylko takie metody.

Nazwa archiwum to:

Amiga CD - The Strangers (1997)(Vulcan Software)[A.P.S].rar

Czy ktoś ma ten tytuł w swoich zbiorach, mógłby go mi jakoś podesłać, bądź też wskazać gdzie go można znaleźć, czy zwyczajnie kupić?

http://www.youtube.com/watch?v=CCdqR3ETMNo

[#2] Re: The Strangers - poszukiwania.

@Duracel, post #1

Click i Click.

Wątek zostaje zamknięty.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem