[#1] Prosze o pomoc szukam juz rok czasu
Prosze o pomoc szukam juz rok czasu
Chodzi mi o gre odrazu mowie ze nie jest to toki
w grze gralo sie malpa skakalo sie po lianach i przechodzilo sie poziomy
aby przejsc poziom trzebabylo chyba zebrac wszystkie banany czasami jakies ptaki przelatywaly i cie stroncaly na lianach jakies weze itp
kurcze prosze o pomoc bo mnie juz nosi i nie moge wytrzymac jak chce ta gre szukam i szukam a nazwy tej gry nie moge znalesc
Ludize ja was na kolanch juz prosze pomozcie xD Xd xD
[#2] Re: Prosze o pomoc szukam juz rok czasu

@maczuk, post #1

Charlie Chimp lub Charlie Chimp II: Monkey Mayhem ?

Ostatnia modyfikacja: 25.04.2011 10:32:45
[#3] Re: Prosze o pomoc szukam juz rok czasu

@HOŁDYS, post #2

nie to nie to dodam ze chodzi mi o amige

Ostatnia modyfikacja: 25.04.2011 10:51:05
[#4] Re: Prosze o pomoc szukam juz rok czasu

@maczuk, post #1

Mi to przypomina Donkey Kong Junior wersja z automatów i chyba poza Nintendo była jeszcze na małym Atari. http://tnij.org/ljow
[#5] Re: Prosze o pomoc szukam juz rok czasu

@Ender, post #4

kurcze strasznie podobne ale ja gralem w cos innego inna grafika styl tam bylo duzo poziomow pamietam ze wtedy doszedlem do 40 inna grafika byla wieksze te mapy itp i gralem to na amidze nie to nie jest to
[#6] Re: Prosze o pomoc szukam juz rok czasu

@maczuk, post #5

Może więcej detali, czy gra była na jednym ekranie, czy ekran się przesuwał w którąś stronę, czy jesteś pewny, że grałeś w to na Amidze? czy jest jakaś gra, do której byś to porównał, byli jacyś bossowie itd itp, im więcej szczegółów tym lepiej.

[#7] Re: Prosze o pomoc szukam juz rok czasu

@Ender, post #4

Tak się składa, że w Donkey Kong Jr nie trzeba było zbierać bananów aby przejść poziom ;)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem