[#1] Skaut Kwatermaster - A1200 i HD
Witam
Była to jedyna gra oryginalna którą kupiłem na amigę 15 lat temu. Chciałem sobie przypomnieć stare czasy, jako że lubiłem tę grę no i ściagnąłem sobie Kwatermastera z PPA. Jednakże mam dwa problemy z tą grą; po pierwsze, czy ona powinna działać z A1200 (mam Apollo 040) - mnie wyskakuje guru w trakcie ładowania (Wait for disk activity) a na A500 działa? Pytanie drugie, jak ją zainstalować na HD? Według opisu należy uruchomić plik INSTALL, tylko że takiego nie ma?!

Ostatnia modyfikacja: 15.05.2011 20:23:49
[#2] Re: Skaut Kwatermaster - A1200 i HD

@silverbud, post #1

Skaut na pewno działa na A1200, ale niekoniecznie z kartą Apollo.
Jeśli nie ma pliku Install, to spróbuj przegrać wszystkie pliki do jednego katalogu na HDD i zrobić przypisy (assign).

[#3] Re: Skaut Kwatermaster - A1200 i HD

@silverbud, post #1

Ja gralem na apollo040 z hdd i gra smigala, powylaczaj cash procka itp.

[#4] Re: Skaut Kwatermaster - A1200 i HD

@silverbud, post #1

jest wersja z plikiem INSTALL i taka bzz. NIe wiem jak ta na PPA, ale jak chcesz to mam obydwie..

[#5] Re: Skaut Kwatermaster - A1200 i HD

@AdamZeku, post #4

Na PPA jest niestety ta wersja bez. Jeśli to nie problem to ja bym chciał od Ciebie tę wersję z INSTALL.

Po wielu kombinacjach w Bootup menu udało mi się uruchomić tę grę z dyskietki, ale niestety obraz jest presunięty w dół i ucina ikony sterowania zatem nie da się grać

[#6] Re: Skaut Kwatermaster - A1200 i HD

@silverbud, post #5

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem