[#6]
Re: EXODUS - zacina się w 19 misji Moroi
@PopoCop,
post #5
@Popocop
Sprawdziłem to właśnie na swoim real sprzęcie, rzeczywiście wszystkie jednostki po prostu stają w miejscu! Ze względów na to, że zainstalowałem grę od nowa - nie instalowałem żadnych patchy. Jednakże drzewiej ;) gdy grałem w Exodusa, pamiętam, że jakiś patch dokoptowałem - wpływający właśnie na prędkość gry. Jak dla mnie jest to jakiś błąd w grze, coś może w tablicach jednostek czy cóś tam, tak jakby nagle liczba pojazdów np: wyzerowała się i te wszystkie pozostawione na planszy nie były już w zasięgu tablic. Nie wiem, bo nie kodowałem tego ;).
Patche w sumie możesz dołożyć, nie zaszkodzi. Spróbuj wtedy. Jeżeli to nic nie da pozostaje Ci zacząć tę misję od nowa. Przypomina mi się coś - ale mogę skłamać - że miałem taką sytuację, coś mi świta, że okręty wojenne mi się tak "wyłączyły" kiedyś, a miałem ich sporo - ale nie dam paznokcia sobie za to uciąć.
Napisz jaki będzie rezultat.
P.S. Zauważyłem, że u góry masz 2 czołgi, jeden po lewej a drugi po prawej - one "przetrwały" ten uboczny efekt, możesz też budować jednostki ;). Wjechałem nimi do bazy wroga, którą dopadło też globalne zlodowacenie i niestety nie da się porozwalać budynków :/. Na mój gust: trafiłeś w buga.
Ostatnia modyfikacja: 04.07.2011 23:36:28