[#1] Poszukiwany tytuł
Szukam tytułu gry , gra była opisywana w Secret Service (jakaś krótka wzmianka)

Rok ciężko powiedzieć od raczej 94 - 96 , jedno z nielicznych SS które kupiłem. Siedzę na "retroreaders.makii.pl" i przeglądam ale nie mogę przypomnieć sobie okładki :( .

Gra była raczej przygodówką ale mogę się mylić - o napakowanych kolesiach którzy brali sterydy . Były ładne screeny takich przerośniętych mięśniaków .

Może ktoś kojarzy co to za tytuł ?

[#2] Re: Poszukiwany tytuł

@companiero, post #1

DOMAN

[#3] Re: Poszukiwany tytuł

@HOŁDYS, post #2

Przygodówka o pakerach na sterydach? To była polska gra?

[#4] Re: Poszukiwany tytuł

@HOŁDYS, post #2

To raczej nie to , tamta gra krążyła ściśle wokół tematu sterydów..w tytule być może miała "steroids" lub "anabolic" ,gra przedstawiała czasy współczesne .Wydaje mi się że nie była to polska produkcja .Na screenach byli napakowani kolesie ..ale tak zdrowo przerośnięci karykaturalni - mógł się tam przewijać temat siłowni ..dopingu ,sterydów .. .Możliwe że była tylko w zapowiedziach ale czy wyszła ? nie wiem .

Nie wiem na 100% czy była to przygodówka .

PS. Ale ta gierka również wydaje się interesująca :)

Ostatnia modyfikacja: 05.07.2011 13:38:42
[#5] Re: Poszukiwany tytuł

@companiero, post #4

A była w ogóle na Amigę?

[#6] Re: Poszukiwany tytuł

@mailman, post #5

Co jest pewne na pewno była wzmianka w SS - nie był to długi opis więc mogła być to tylko zapowiedź .

Na screenie było 2 napakowanych gości ..w opisie .."..za dużo sterydów ..bla bla bla " .

Grafika rysowana ładna .

Czy na Amigę na 100 % nie wiem ,niestety .Ale świta mi że tak .

Ostatnia modyfikacja: 05.07.2011 14:18:42
[#7] Re: Poszukiwany tytuł

@companiero, post #6

Coś mi to przypomina, widziałem kiedyś ten opis i stawiam na pc.

[#8] Re: Poszukiwany tytuł

@companiero, post #1

street hassle?
[#9] Re: Poszukiwany tytuł

@companiero, post #1

Superhero League of Hoboken z SS #18?

[#10] Re: Poszukiwany tytuł

@companiero, post #4

Mi to raczej przypomina Wacky Funsters na PC (opis w TS #23).
[#11] Re: Poszukiwany tytuł

@faguss, post #10

Dokładnie to !!! , sądziłem że to na Amigę :( ...sorry że zawracałem D... .

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem