[#1] Change It - nowa miniskórka
Popełniłem nową miniskórkę dla Change It o nazwie SHELLS.
Tego... No i to by było, w zasadzie, na tyle.

[#2] Re: Change It - nowa miniskórka

@APC74, post #1

Wielkie Dzieki za wykonanie nowej skorki do kolekcji.
Ja niestety musze sie przyznac ze prace nad nowa wersjia gry idzie mi bardzo powoli. Troche przeliczylem swoje mozliwosci.
Jednak jak tylko sie zbiore w sobie to sprobuje podgonic prace. Glownie chcialem uproscic sposob tworzenia skorek tak aby zajmowalny mniej miejsca i nie trzeba bylo robic tak wielu kombinacji.
[#3] Re: Change It - nowa miniskórka

@Phibrizzo, post #2

No ja też przez ostatnie 1,5 roku (od bety 0.8.5) jakoś nie miałem czasu dla gry. ;) [Kurde - jak ten czas zapierdziela...] Zresztą nadal mam go niewiele, co widać nawet po stronie www - dopiero wczoraj zrobiłem letni pattern na nią. Inna sprawa, że lato tego roku to bardziej wiosnę przypomina. :D

Uproszczenie/odchudzenie skórek - czyli coś w stylu, że np. rysuję tylko podstawowy zestaw klocków, zaś klocki TNT i BrickHunt są generowane przez silnik gry na podstawie zestawu głównego?

P.S. A co z wersją 0.9? Jakiś czas temu wspominałeś, że praktycznie jest już na ukończeniu (pozostała kompilacja na wszystkie amisystemy i aktualizacja dokumentacji)?

[#4] Re: Change It - nowa miniskórka

@APC74, post #3

np. rysuję tylko podstawowy zestaw klocków, zaś klocki TNT i BrickHunt są generowane przez silnik gry na podstawie zestawu głównego?

Dokladnie tak.

A co z wersją 0.9?

Pojawil sie niespodziewanie jakis blad ktorego nie moge zidentyfikowac ale juz chyba wiem dzie szukac
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem