[#1] Gambler 7/1997 - Kącik "AMIGA" - ktoś zainteresowany?
Ostatnio wpadło mi w ręce parę starych numerów Gamblera wraz z płytkami CD do nich dołączonymi. W jednym z numerów na płytce został zamieszczony "Kącik AMIGA" Jego zawartość z tego co wyczytałem to głównie wersje demo, ale są też poziomy do gier. Jeśli choćby jedna osoba wykaże zainteresowanie to wstawię to na jakiś serwer publiczny( katalog waży zaledwie 22Mb ) Oto spis tego co jest w tym kąciku wg. załączonego na płytce pliku tekstowego:

Alien Formula One, Burnout + dodatkowe poziomy, Dark Citadel, Evil's Doom, Frontal Assault, Kang Fu, Mr UFO, Natural Born Killers, Nobochi, Slipstream,Sneech, Spacehulk - nowe poziomy do Glooma, Sword, Tiny Troops, Warhammer Tools ,Witness, Young Defender

Ktoś zainteresowany?
[#2] Re: Gambler 7/1997 - Kącik

@tomaszek1983, post #1

Ogłoszenia zamieszcza się w dziale Giełda.

Mój błąd, otwieram wątek. Przepraszam za zamieszanie.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem