[#1] Szukam gier badz instrukcji ktos pomoze???
Witam

Mam prosbe czy ktos z was moze posiada na sprzedaz czy wymiane

TRAPS`N`TREASURES moze byc sama instrukcja badz jej skan ,kopia najelpiej polska.

Conan cimmerian
BRUTAL PAWS OF FURY (CD32)
HUMANS 3 (CD32) BOX
CLOCKWISER (CD32)
SIR FRED
CYTADELA
OBITUS z koszulka
koszulka do shadow beast
[#2] Re: Szukam gier badz instrukcji ktos pomoze???

@Wolfman, post #1

Odnośnie Traps'n Treasures - http://hol.abime.net/1500/manual

[#3] Re: Szukam gier badz instrukcji ktos pomoze???

@mailman, post #2

Dzieki , badalem hol kilka razy ale ciagle byla niemiecka, musieli niedawno dodac ang. Ja gre kupilem w polsce 3 sztuki nowki, kazda bez instrukcji. Wydania z mirage - na boxie pisze instrukcja w jezyku polskim dyskietki rowniez opisane po polsku. Na allegro widzialem ja 2 razy niestety kazda bez instrukcji. Dziwne to dla mnie jest, ale nie zmienia to faktu ze gra genialna i do tego unikat

[#4] Re: Szukam gier badz instrukcji ktos pomoze???

@Wolfman, post #1

Mam PL, instrukcja to czarno-biała mała książeczka z kilkoma stronami, tylko że skanera nie mam, mogę kiedyś jedynie porobić zdjęcia.
[#5] Re: Szukam gier badz instrukcji ktos pomoze???

@SPECT, post #4

dzieki bylbym wdzieczny jesl mozesz, moj mail alpha27@op.pl, a moglbys zrobic jej kopie? sa takie studia co kseruja, drukuja, chodzi mi zeby bylo to na takim papierze i w takim samym formacie. zaplace oczywiscie za to
[#6] Re: Szukam gier badz instrukcji ktos pomoze???

@Wolfman, post #5

To bym musiał się rozejrzeć za takim, czy w ogóle zrobią jedna sztukę i za ile.
[#7] Re: Szukam gier badz instrukcji ktos pomoze???

@SPECT, post #6

pisalem do ciebie na gg jak cos podaje moje 5599720 daj znac to sie dogadamy prywatnie

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem