[#1] Intro do Moonstone
http://www.youtube.com/watch?v=EPgTkFWZXtY&feature=related

To jest oryginalne intro? Nie pamiętam tych lasek robiących gwiazdy przed rycerzem? :)

[#2] Re: Intro do Moonstone

@aMifan, post #1

To chyba do nie amigowej wersji. Z tego co pamietam to rycerz klekal przed druidem... lasek raczej nie bylo...
Choc nie wiadomo skoro juz kleczal i jego glowa byla na wysokosci pasa druida...

Ostatnia modyfikacja: 08.09.2011 14:41:22
[#3] Re: Intro do Moonstone

@aMifan, post #1

Bo to jest ZAKONCZENIE a nie intro OK
[#4] Re: Intro do Moonstone

@aMifan, post #1

to jest OUTRO jak sie przejdzie cala gre :) i zdobedzie ksiezycowy kamien

[#5] Re: Intro do Moonstone

@aMifan, post #1

Odnośnie samej gry, to muszę przyznać że kiedyś bałem się w nią grać. Grafika, a szczególnie muzyka wywoływały we mnie jakiś niepokój.

Ta gra ma klimat , jedna z moich ulubionych ;D

[#6] Re: Intro do Moonstone

@inco, post #5

ale ten modul w intrze i prastary jezyk czarowniko :) (sample puszczane od tylu) OK

[#7] Re: Intro do Moonstone

@selur, post #3

Dzięki! Wszystko jasne. Nigdy nie ukończyłem tej fajnej gry :)

[#8] Re: Intro do Moonstone

@aMifan, post #7

Stary, ale przecież w tytule filmu masz jak wół napisane "Moonstone: A Hard Day's Knight ending" ;)

[#9] Re: Intro do Moonstone

@mailman, post #8

No to co stary. Zakręcić się nie można? :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem