[#1] Kajko i kokosz "zabezpiecznie:
Witajcie
Nagrałem sobie gre "Kajko i kokosz" ale nie moge się uporać z zabezpieczeniem które pozwala uruchomić gre a są tylko 3 próby pomocy!

[#2] Re: Kajko i kokosz "zabezpiecznie:

@Aleks89, post #1

Jeśli lubisz tę grę to może Cię to zainteresuje:

aukcja

[#3] Re: Kajko i kokosz "zabezpiecznie:

@Aleks89, post #1

[#4] Re: Kajko i kokosz "zabezpiecznie:

@mailman, post #3

a ta wersja do ściągniecia w dziale "rodzynki" jest bez zabezpieczenia?

[#5] Re: Kajko i kokosz "zabezpiecznie:

@mailman, post #3

mailman ten link

Wywiad z autorem gry znajdziemy - tutaj.

nie bardzo dziala odsyla w kosmos na strone atarowska

[#6] Re: Kajko i kokosz "zabezpiecznie:

@Aleks89, post #1

Mnie najbardziej zal tego, ze tak piekna grafika zostala zbeszczeszczona przez tak mierne wykonanie gry.
Spokojnie mogl to byc polski "secret of monkey island"... ale jak zwykle wyszedl z tego polski crapp :P
[#7] Re: Kajko i kokosz

@HOŁDYS, post #5

I prawidłowo. Tam jest wywiad z Piotrem Kulikiewiczem. Widzę, że trochę stronę przeorganizowano i odnośnik prowadzi do sekcji z wywiadami, gdzie trzeba odszukać Piotra.

[#8] Re: Kajko i kokosz

@mailman, post #7

Razemz kolega udało nam się ominac zbezpieczenie ok, racja
czy ktoś wie jak "wyjać siekiere z belki" obok miotły?" jak klikam to jest chmurka" jestem za słaby"

[#9] Re: Kajko i kokosz

@Aleks89, post #8

zmien kolesia na grubszego i wtedy sporboj :)

[#10] Re: Kajko i kokosz

@HOŁDYS, post #9

a jak się zamienia na kokosza? bo próbowałem

[#11] Re: Kajko i kokosz

@Aleks89, post #8

Jak to obeszliście?
[#12] Re: Kajko i kokosz

@bubble gum, post #11

Swego czasu jak gdzieś zgubiłem instrukcję (albo nie chciało mi się jej szukać) to odpalałem po prostu z dysku twardego i mając 3 próby wybierałem sobie dowolny klawisz (np. "A"). Tak po 3-4 odpaleniach działało. :)
[#13] Re: Kajko i kokosz

@Aleks89, post #10

Chyba spacją, ale nie pamiętam.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem