kategoria: Szukam gry
[#1] ! SZUKAM GRY
Hej, przeszukwałam różne stronki z grami na Amigę ale niestety nie znalazłam gry o którą mi chodzi.Jesteście moją ostatnia deską ratunku, dlatego proszę o pomoc.
W gierce chodziło się ludkiem z czerwoną głową (w dzieciństwie kojarzył mi się on z rakiem), mia dwie czerwone łapki do chwytania się a tułów był kolorowy i mógł się rozciągać w górę żeby ludek mógł załapać się sufitu na niektórych planszach i w ten sposób ominąć przeszkody.
Pamiętam że niektóre plaszne były np. pokryte śniegiem i sypał śnieg w tle, a inne były np. w kształcie cukierków. I trzeba było przedostać się na koniec plaszny do drzwi i tak się przechodziło dalej chyba to były komnaty w jakimś zamku. Może mi się coś pokręciło już, bo pamięć jest zawodna.
Byłoby super, gdyby ktoś znał tytuł tej gry.

Pozdrawiam i dziękuję z góry,
Oli :)

P.S. Jeśli post jest źle umieszczony - przepraszam, ale jestem tu od kilkunastu minut i jeszcze nie we wszystkim się odnajduję.

Ostatnia modyfikacja: 03.10.2011 11:43:14
[#2] Re: ! SZUKAM GRY

@Oli3, post #1

Sądzę, ze to może być TO.

A tak w ogóle to przenoszę do właściwego działu.

Benedykt Dziubałtowski

[#3] Re: ! SZUKAM GRY

@Benedykt Dziubałtowski, post #2

DZIĘKUJĘ!!!!! :D

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem