kategoria: Szukam gry
[#1] POMOCY! Szukam gry!
Była to jedna z moich ulubionych gier w dzieciństwie. Była to raczej strzelanka i pamiętam, że "nawalało się" tam w budynku.
Jeździło się WINDĄ! Tyle mogę powiedzieć... Może ktoś kojarzy?
[#2] Re: POMOCY! Szukam gry!

@warcabiak, post #1

Abuse?
Twój opis i poziom detali jest fatalny... ;)

Pozdrawiam
[#3] Re: POMOCY! Szukam gry!

@Tomahawk, post #2

Był tam taki żołnierzyk, a NIE żaden stworek. :P Na twarzy miał taką czarną opaskę, przez którą było widać tylko oczy. Prawdopodobnie był ubrany w moro. Była to gra platformowa i najbardziej utkwiło mi w głowie to, że jeździło się windą po piętrach. Można było wpaść gdy nie było kabiny i zabić się na samym dole, można było też wskakiwać na windę.

To prawdopodobnie był 1 level... nie wiem czy w kolejnych też była winda, ale na początku na pewno. :D
[#4] Re: POMOCY! Szukam gry!

@warcabiak, post #3

Może to coś z Komandosem związane? xd
[#5] Re: POMOCY! Szukam gry!

@warcabiak, post #3

Witam,

Mi się kojarzy z Mission Elevator

Pozdrawiam

[#6] Re: POMOCY! Szukam gry!

@asman, post #5

W "Lethall Weapon" także był motyw z windami : )
Tyle, że tylko w którymś z leveli.

[#7] Re: POMOCY! Szukam gry!

@Papier79, post #6

Kurcze.. to żadna z nich. :P

Tak jak mówiłem... postać ta prawdopodobnie była ubrana w moro i miała czarną opaskę na oczach.

Pamiętam motyw z windą, a to była jedna z moich ulubionych gier i chciałbym bardzo ją znaleźć.

Ale mimo wszystko dziękuję za pomoc... może ktoś jeszcze coś kojarzy? :D
[#8] Re: POMOCY! Szukam gry!

@warcabiak, post #1

A moze ta gierka?
[#9] Re: POMOCY! Szukam gry!

@Irek´72, post #8

TO TA! Wielkie dzięki!
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem