@zeter,
post #19
Jeszcze raz dzięki :)
A Amigowymi trackerami się bawisz, lub na innych platformach??
Wiesz co, póki co mam całkiem dobrze opanowany workflow na FL Studio i tak mi jest wygodnie. Wiem, że ten DAW jest owiany złą sławą bo używa go większość pseudo artystów robiących Trap na YouTube, ale to tylko dlatego że jest on prostszy w obsłudze np. od Cubase, Reason czy Logic. No i zapewne jest łatwiej go złamać i jest dostępny, że tak powiem "na tacy". Ja go używam dlatego, że praca z patternami bardzo mi przypominała program MUSIC 2000 na PSX, na którym to stawiałem pierwsze kroki 17 lat temu

Do dzisiaj mam na memorkach moje projekty, nawet coś samplowałem z płyt CD bo była taka możliwość.
Później był PeCet, na którym próbowałem Acid`a, Cubase`a, Reason`a i właśnie Fruity Loops. Wybór był prosty, wiedziałem że to jest to
Z ciekawości próbowałem kiedyś zabawy z trackerami (Pro Tracker, Sid Wizard), ale póki co brakuje cierpliwości i czasu na naukę nowego softu i specyfiki pracy. Nie mówię, że nic z tego nie będzie bo mi jako miłośnikowi tego sprzętu wypadało by coś kiedyś napisać na Ami lub C64.