[#1] Amiga Friendship needs you!
Tak przy niedzieli chciałbym zarzucić wam pewien temat. Wraz z Mailmanem i Magnetic-Foxem intensywnie pracujemy nad nowym numerem Amiga Friendship. Jeśli nie wiecie co to za inicjatywa to odsyłam Was tutaj. Ale w czym rzecz. Otóż potrzebujemy rąk do pracy. W tak mikroskopijnym zespole nie jesteśmy w stanie zbyt szybko ogarnąć redakcji i korekty nadesłanych artykułów. Niektóre wymagają drobnej korekty, inne trzeba ostro "przeorać". To zajmuje ogrom czasu dla pojedynczej osoby. Jednak jeśli rąk do pracy byłoby więcej to skończylibyśmy znacznie szybciej. W obecnej sytuacji mamy sporo fajnych tematów, które jednak grzęzną bo musimy skupić się na redagowaniu tego co już mamy. Dlatego pytanie, czy ktoś z Was czuje się na siłach i ma trochę czasu, żeby raz na jakiś czas usiąść wieczorem i zrobić korektę (ew. przeredagowanie) konkretnych artykułów do nowego numeru Amiga Friendship ? Nie trzeba niczego instalować, pracujemy na gdrive. Dajcie znać tutaj albo na prv.
4
[#2] Re: Amiga Friendship needs you!

@MarX, post #1

Jakąś jedną sztukę mogę opracować.
4
[#3] Re: Amiga Friendship needs you!

@Krashan, post #2

Jakąś jedną sztukę mogę opracować.

Dzięki, odezwę się na prv
1
[#4] Re: Amiga Friendship needs you!

@MarX, post #1

Mogę spróbować pomóc - mam nadzieję, że podołam OK
2
[#5] Re: Amiga Friendship needs you!

@BULI, post #4

Mogę spróbować pomóc - mam nadzieję, że podołam

Super, podołasz na pewno. Zaraz wyślę Ci tajne instrukcje na prv
1
[#6] Re: Amiga Friendship needs you!

@MarX, post #1

Hej, ja również mogę korektę jakiegoś artka wykonać (byle nie własnego, bo ten przeczytałem już 10 razy i nawet gdyby były literówki to już ich nie widzę )
2
[#7] Re: Amiga Friendship needs you!

@Splavinho, post #6

szeroki uśmiech
[#8] Re: Amiga Friendship needs you!

@MarX, post #1

Jasne, podsyłaj.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem