[#1] Amiga Friendship needs you!
Tak przy niedzieli chciałbym zarzucić wam pewien temat. Wraz z Mailmanem i Magnetic-Foxem intensywnie pracujemy nad nowym numerem Amiga Friendship. Jeśli nie wiecie co to za inicjatywa to odsyłam Was tutaj. Ale w czym rzecz. Otóż potrzebujemy rąk do pracy. W tak mikroskopijnym zespole nie jesteśmy w stanie zbyt szybko ogarnąć redakcji i korekty nadesłanych artykułów. Niektóre wymagają drobnej korekty, inne trzeba ostro "przeorać". To zajmuje ogrom czasu dla pojedynczej osoby. Jednak jeśli rąk do pracy byłoby więcej to skończylibyśmy znacznie szybciej. W obecnej sytuacji mamy sporo fajnych tematów, które jednak grzęzną bo musimy skupić się na redagowaniu tego co już mamy. Dlatego pytanie, czy ktoś z Was czuje się na siłach i ma trochę czasu, żeby raz na jakiś czas usiąść wieczorem i zrobić korektę (ew. przeredagowanie) konkretnych artykułów do nowego numeru Amiga Friendship ? Nie trzeba niczego instalować, pracujemy na gdrive. Dajcie znać tutaj albo na prv.
4
[#2] Re: Amiga Friendship needs you!

@MarX, post #1

Jakąś jedną sztukę mogę opracować.
4
[#3] Re: Amiga Friendship needs you!

@Krashan, post #2

Jakąś jedną sztukę mogę opracować.

Dzięki, odezwę się na prv
1
[#4] Re: Amiga Friendship needs you!

@MarX, post #1

Mogę spróbować pomóc - mam nadzieję, że podołam OK
2
[#5] Re: Amiga Friendship needs you!

@BULI, post #4

Mogę spróbować pomóc - mam nadzieję, że podołam

Super, podołasz na pewno. Zaraz wyślę Ci tajne instrukcje na prv
1
[#6] Re: Amiga Friendship needs you!

@MarX, post #1

Hej, ja również mogę korektę jakiegoś artka wykonać (byle nie własnego, bo ten przeczytałem już 10 razy i nawet gdyby były literówki to już ich nie widzę )
2
[#7] Re: Amiga Friendship needs you!

@Splavinho, post #6

szeroki uśmiech
[#8] Re: Amiga Friendship needs you!

@MarX, post #1

Jasne, podsyłaj.
[#9] Re: Amiga Friendship needs you!

@Splavinho, post #6

@Splavinho: Dzięki, Twoje artki są tak dopieszczone, że praktycznie od razu mogą iść do publikacji
@dynx: Co szczerzysz zęby?
@lord_spider: Dzięki również za chęć pomocy

Odezwę się do was na prv wieczorem.
[#10] Re: Amiga Friendship needs you!

@MarX, post #9

Haha, dzięki szeroki uśmiech
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem