[#1] Problem z WinUae
Żartowalem, to jest g...o a nie problem, poprostu nie umiem tego****stwa uruchomić ! :-/.
Pewnie jestescie ciekawi szczegółów, a o to one:
Chcę uruchmoć głupią grę Slamtilt 2D. Jest ona na 5 "dyskietkach" (*.adf). Kickroma mam załadowanego odpowiedniego. Po wrzuceniu dyskietki namber łan, czytane sa jedynie dane o zawartosci dyskietki (informacja że jest to ta gra a nie inna, z roku 1996 itp.). Później kursor zatrzymuje się po 1>. I to tyle, komendy amigidos nie działają, i to jest właśnie ten problem.
Jak ją uruchomić ? Czego mnie brakuje , ewentualnie jakich plików brakuje do programu WinUae ?
[#2] Re: Problem z WinUae

@essex, post #1

Ty pedale z takim słownictwem to ****
[#3] Re: Problem z WinUae

@essex, post #2

Do obydwu panów proponuję o zachowywanie się z odrobiną kultury, bo następnym razem jako moderator mogę być mnie tolerancyjny.

Co do pytania: Slam Tilt jest grą działającą wyłącznie z twardego dysku. Z dyskietek się nie uruchamia.
[#4] Re: Problem z WinUae

@mailman, post #3

ahahahaha :) jakies 5 lat temu gralem w slamtilta z dyskietek. moze na swiecie krazy jakis inny slamtilt, o ktorym nic nie wiem? keine anung...
[#5] Re: Problem z WinUae

@KAM_, post #4

Ja mam SlamTilta w wersji HD i dziala na WinUAE bez problemu :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem