[#1] jestem tu nowa :)
czeee no więc mam taki problem i bardzo chciałabym się dowiedzieć, jak go rozwiązać ;) mianowicie wczoraj sobie przypomniałam, jak to fajnie było mieć amigę i jakie to fajne gierki na nią były. no i znalazłam sobie benefactora, ściągnęłam go i winUAE, ale coś nie bałdzo umiem dalej... skonfigurowałam go nawet, ściągnęłam kick13.rom ale nadal nie wiem, co mam zrobić, żeby format lzx chodził mi na tym emulatorze... proszę pomóżcie :) z góry dzięki

[#2] Re: jestem tu nowa :)

@tinky, post #1

Potrzebujesz całego systemu by rozpakować i lepszy kickstart też byłby przydatny.
[#3] Re: jestem tu nowa :)

@DjThunder, post #2

Do rozpakowania można posłużyć się windowsową wersją UnLZXa. W dziale Emulki znajduje się ten program.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem