[#1] UAE i emulacja CD32
Mam straszną ochotę w coś pograć. Zagrałbym sobie w Beneath A Steel Sky. Mam wersje na CD32. Tylko brak mi Etended Romu z CD32. Kiedyś miałem znaleziony na jakiejś francuskiej stronie. Chodził spoko, ale robiłem porządki na dysku i wywaliłem, myśląc że jak mi będzie trzeba to sobie znajdę. A teraz klops. Gościu od tej stronki zdjął te romy. Znalazłem też ftpa z masą oprogramowania na cd32, są też tam te romy, ale nie idzie się tam zalogować, ciągle serwer przeciążony. Może mnie ktoś poratuje linkiem do strony, z której bym mógł ściagnąć ten romik. Jak znam życie to mnie zaraz tu zjedziecie, ale może się uda :) Liczę na odrobine wyrozumiałości :)
[#2] Re: UAE i emulacja CD32

@mały, post #1

Już nieaktualne. Znalazłem stronę z masą oprogramowania na wszelkie możliwe komputery i konsole :)
[#3] Re: UAE i emulacja CD32

@mały, post #2

Napisz gdzie!!!
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem