[#1] workbench instal pod winuae
witam rozgryzlem przenoszenie plikow i kopiowanie je na dysk twardy amigi poprzez winuae dzieki kolegom z forum ,ale nastapil nastepny problem spieprzylem system na hd od amigi pod winuae za duzo nagrzebalem i teraz mam pytanie czy moge zainstalowac system poprzez emulacje winuae ale na twardzielu gdzie jest partycja amigowska??? czy pojdzie taka mozliwosc plikii workbencha mam wszystkie wersje 3.1 posiadam a1200 prosze o odpowiedz pozdrawiam
[#2] Re: workbench instal pod winuae

@marcin1982, post #1

Nie rozumiem tego "na twardzielu gdzie jest partycja amigowska"
Ta partycja jest na tym amigowym dysku czy na pecetoszowym?

A co do pytania to chyba tak w końcu mi się na WinUAE tak udało, tyle że to była nie partycja tylko .hdf.

Tylko, żebyś nie instalował tego czego nie ma twoja Ami (chodzi o hardware), ani takich programów które na twojej Ami nie "pójdą".

Jeśli będziesz miał jakiś problem z instalacją to pisz na forum.

[#3] Re: workbench instal pod winuae

@marcin1982, post #1

Wszystko jest możliwe proboj troche cierpliwosci.Dokładnie opisuj swoje problemy a na pewno Ci ktoś pomoże. :D
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem