[#1] Małe Pytanko
Witam ponownie Panów no juz sie w sumie ze wszytkim uporalem z podlaczonym dyskiem pod pc od amigi sobie na winuae zainstalowalem swiezy systemik workbench 3.1 pare gierek instalacyjnych na workbencha ale mam jeszcze jedno drobne pytanko np mam wiele jak wiadomo gierek adf np Slynny super frog i jak wlaczam emulacje flopa w winuae zeby sobie przegrac pliczki na hd amigi to pokazuje mi sie ikonka NDOS i tu problem jak sciagnac zawartosc dyskietki na hd amigi pod workbenchem pozdrawiam Panow prosze o pomoc
[#2] Re: Małe Pytanko

@marcin1982, post #1

A nie prosciej przegrac same ADF na dysk amigowy.
Udostepnij katalog z gierkami jako dysk na emulowanej Amidze i sprawa zalatwiona
[#3] Re: Małe Pytanko

@Norbert, post #2

ja piernicze ale jestem ciemny heh własnie to zrobiłem tak jak piszesz i gitara gra dzićkuje kolego
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem